saknar bloggen!

Hej alla som fortfarande stannar kvar och kollar in på denna bloggen! det är verkligen roligt att logga in och se att man fortfarande har så pass många besökare varje dag. 
Jag kan faktiskt säga att jag saknar denna bloggen otroligt mycket för det var en så roligt stämning, och roligt att dela med mig av mitt "hästliv" till er. 
Men så finns det ju såklart något som heter tiden, och det är den som tar emot! annars kan jag säga er att jag lätt hade fortsatt att blogga här, men jag tänkte att nu när jag inte har tiden kan jag ju iallfall uppdatera med speciella och roliga saker, och när jag har nya bilder och sådär att lägga upp. 
 
Tänkte berätta lite om hur det ligger till nu, Båda ponnyerna är i full träning och går mycket bra! på Torsdag åker vi med Chippen upp till Nordhalland för att rida Lag SM tillsammans med mitt lag Åsbo, ska bli så otroligt roligt och jag hoppas såklart att vi får ett fint avslut på detta tävlings år då detta kommer vara vår sista start 2012 som det ser ut nu. Daven går också väldigt bra och vi tränar vidare med honom så han kan komma ut och vara i topptrim till nästa tävlingstermin! 

Ville bara skriva av mig lite så ni ser och hör hur allt går nu. Bloggar nog snart igen för nu har vi ju lov
Ni får en bild på min finaste Prins

RSS 2.0