Träning mot högre mål

Nu peppar peppar känns det som att jag och Celle är back on track igen. Nu på träningnarna har vi trappat upp ett snäpp, alltså har vi börjat göra vägar och övningar som ingår i YR programen. i Torsdags började vi göra lite byten i serier och saxslutor med byte. 
Det var så himla roligt och jag märkte också hur kul Celle tyckte att det var, i slutet när vi gjorde serier var det nästan svårt att hålla honom för han ville bara mer och mer. Det som jag känner nu var svårast var helt klart saxslutorna med byte. Det krävs verkligen pressition, och nogrannhet. Visst kan man göra det lite hejvilt, men man vinner så mycket mer på om man verkligen har sina punkter och linjer man följer. 
Vårt mål för i höst är att vi ska kunna debutera MSV:A och kvala in till YR programmen eftersom jag kommer bli Young Rider nästa år. 
Det känns verkligen som ett stort steg från Junior till YR, men det känns också himla roligt! och att jag får göra det tillsammans med Celle känns himla roligt. Han är så fin och lätt att jobba med. Nu känns det mer som att jag är den som inte kan, och Celle är den mer rutinerade, därför kan jag lära mig så himla mycket på honom. Och han går snällt med på allt jag ber honom om. 
 
Om allt går som det ska och inget ovantat händer känner jag att det kommer bli galet roligt att gå över till YR. Celle kan redan allt som krävs. Nu är det mer jag som ska lära mig och matcha in mig i detta. Pirutteter,slutor, byten i serier åh det verkar så roligt! 
 

Del 2 från tävlingen

Här kommer resten av bilderna från tävlingen i Tisdags. Det var en himla fin anläggning som precis vid ett fält och så med en liten damm i bakgrunden. Solen stod på, och Celle var så fin! bästa dagen på länge. 
Är även så otroligt tacksam för alla som sagt hur stort det är att jag kan gå ut och prestera så bra i en så svår klass efter nästan ett år från tävlingsbanan. Det tackar jag mycket för! Men tillsammans med min häst är vi ett♥
 

Första tävlingen på nästan 1 år

I tisdags var jag och Celle iväg på vår första tävling sedan skadan i oktober, det var så himla roligt! och jag satt nog bara med ett leende på läpparna hela ritten, och påvägen dit. Han tog det hela med lugn och tyckte nog själv det var himla roligt att komma ut igen. Det var bara en liten kvällstävling, men vi red en MSV:B4, och slutade på en 3de placering. Trots väldigt konstig och oseriös bedömning. Men det orkar vi inte lägga någon energi på, huvudsaken är att Celle var fin och att vi äntligen på på G igen. 
På ärevarvet sen laddade han verkligen till och gjorde perfekt piaff i takt till musiken, Då fick han uppmärksamhet ;)
Det var även så roligt för flera stycken kom fram och sa att jag hade en super fin häst. Det känns lovande om han håller sig såhär fin nu i fortsättningen! 
Mamma var snäll och fotade massa fina bilder som jag kommer visa er!
 

RSS 2.0