Gårdagens tävling

Igår var jag i Åsbo och tränings tävlade Daven lite inför dom nationella tävlingarna som drar igång till helgen. 
Han har så otroligt mycket över energi när man kommer ut på tävling så det är det vi har jobbat med att ta kontroll över och försöka få honom mer lugn och avslappnad. 
Jag tycker redan det är mycket bättre och igår var han hur fin och lugn som helst på framridningen. Trots hårda vindar och vattenpölar på banan. 
 
När jag sedan kom ner till tävlingsbanan blåste det ännu mer och där var även lite mer saker att titta på. Men jag tycker ändå han skötte sig rätt bra, Han gjorde en hel del fina saker inne på banan och det fick vi 7,5 och 8or på, Men sedan gjorde vi också en hel del katastof dåliga saker haha. Ena bakdelsvändningen, Ena förvända bröt han av, då blev även enkla bytet drabbat eftersom han inte kom i förvänd. Och sen stannade han upp i skritten för då såg han bilspår i sanden haha. Så vi hade nån 3a, 4a, 5a, också med i protokollet. Men gillar att domarna ändå kan se det saker vi sen gör bra så inte hela ritten blir nerdragen pågrund av missarna.
Så slutresultatet blev 66,2% vilket jag får vara nöjd med, dock är jag inte nöjd med min och davens prestation då jag vet att vi kan bättre än så. Jag slutade i alla fall tvåa i klassen.
 
Snälla minna följde med mig hela dagen igår och fotade massor med fina bilder på oss, så det kommer komma flera bildinlägg idag!
 

Dagens Resultat

Trots stormigt väder, tung och blöt bana och några stora missar fick vi tydligen till en del i alla fall! 
det slutade med en 2a plats på 66,2% i dagens FEI Inledande. 
Allt ifrån 3or till 8or, kul när hela skalan kan användas ;)
Men förutsättningarna idag var inte jätte roliga så tycker alla kämpade på bra ändå.
 

rider fram

Här kommer de första bilderna på mig och Daven ifrån när vi travar och galopperar fram. han var så fin min kille och jag längtar till nästa tävling och hoppas vi kan visa upp oss lika bra som vi är hemma nu förtiden. 
Men det är svårt när man kommer ut i en helt annan miljö och det blir helt andra krav, man känner att det är tävling och man har bara en chans på sig.
 

RSS 2.0