Nya bilder som väntar

Här får ni ett smakprov på några av alla 100 tals bilder minna tog på mig och daven igår när vi red på utebanan för första gången iår! 



Jag och Laliqe

Här kommer bilderna på mig och Laliqe, ni som har följt bloggen ett tag vet säkert att jag har ridit henne några gånger tidigare,men vi har aldrig tagit några bilder. Men jag måste säga att det är stor skillnad på henne sen sist! hon har verkligen mycket på sig så mycket mer muskler och är mycket mer självgående när man rider. Faktiskt väldigt rolig att rida är hon. 
Igår jobbade jag mycket med hennes lösgjordhet och rakrikning då jag kände att hon gärna ville gå lite på dubbla spår och ta in baken i galoppfattningarna, så det jobbade vi med. På slutet blev hon super fin och mjuk i sidorna. 
Jag tänkte rida henne idag igen och då ska vi jobba mer rörelser, lösgöra i rörelser och sådär. 
Visst är hon fin? 
 

två hästar denna veckan

Denna veckan rider jag kajsas häst laliqe också! mamma fotade oss lite idag och bilderna kommer ut under morgonen. sålänge får ni se en liten bild på oss efteråt. 
 

Aktiv!

På senaste tiden har jag blivit mycket mer aktiv, är mer och rör på mig, och nu ska jag komma igång och springa minst 5 dagar i veckan, kombinerat med träningen på häst också. Denna veckan hjälper jag även till att rida Kajsas häst! Bilder på oss kommer senare ikväll. 
Nu längtar vi bara efter sommar och sol 



RSS 2.0