Stockholm Horse Show

Roligt att några av er läsare ska dit, Ser ni mig får ni mer än gärna komma fram och hälsa för jag kommer befinna mig på Horseshowen Fredag,Lördag,Söndag.
Vi har vip platser och går gratis in på allt så jag har biljetter till alla föreställningar och allt under helgen, samt kommer få rundvisningar bakom kulisserna i stallarna, och träffa alla Ryttare så som Patrik Kittel, osv ska bli Otroligt roligt. 
men nån av dagarna måste jag även få in att gå i stan inne i Stockholm också, Shoppa lite vanliga kläder och sådär! 
gammal bild, hittar ingen bättre just nu.

Sålt Chippen?

fick en fråga ifall jag sålt chippen än, och svaret är nej. Han går här hemma och är så himla fin just nu, är så rolig att rida! kommer bli de värsta i mitt liv när han måste lämna mig, men jag tänker på hans bästa han vill ut och visa upp sig och det ska han för han är så otroligt fin, en ny ryttare ska få turen att rida en sån underbar ponny som han är. Tävla och ha roligt med, precis som jag haft, dessa 2 och ett halvt år med Chippen har varit fantastiksa, jag har lärt mig något helt otroligt mycket och Chippen har tagit med mig på en resa ifrån LC till SM på ett år. 
Han är unik och speciell, samt en av mina närmsta vänner ♥
Han är helt Amazing ♥

Stockholm horseshow?

Någon av er läsare som ska dit? Isåfall vilken av dagarna kommer ni vara där?


Sorry

Höll inte riktigt det jag lovade er igår! Ber om ursäkt för de, men jag kom hem ifrån stallet väldigt sent igår kväll och ville bara ta de lite lugnt, var så himla trött. Men idag kommer det jag lovar er! Ni får en lite gullig bild på plutten ifrån igår.


Håll utkik!!

Håll koll på bloggen, för ikväll kommer jag att lägga upp massor med saker som jag har tillsalu, kommer att göra en kategori "till salu" där kommer jag att uppdatera flitigt alla de saker jag har tillsalu, Kommer även lite info om Hästarna just nu. Dom går bättre än BÄST! 
uppdatering ikväll :D

Nellieberntsson.se -sammarbete med Rutstore.se!

jag är med och tävlar om detta sjukt Coola pris, var med du också! finns så mycket fint på rutstore! 

RSS 2.0