Chippen

Åh är så himla sugen just nu! kan inte hålla allt ifrån mig, tänkte därför dra till med lite bilder på Chippen som ni inte sätt, mamma tog lite kort på oss för några veckor sedan! visst börjar han bli fin och lyfta högt på benen :)
bakbensaktiviteten ♥
nu har ni lite kött på benen om hur vi ligger till! och vilket trimm vi är i :)

Del 1 Davenport

Här kommer del 1 utav bilderna, dom lite halv tradiga nu i början och så blir det dom finare sen.
Jag är faktiskt väldigt nöjd med detta ridpass, då jag fick igång daven riktigt ordentligt och han blev så laddad så han knappt kunde skritta, efter ridpasset var han otroligt svettig och fick ett härligt bad i spolspiltan, det var poppis!
haha här ser ni busen

vill ni se mer

Idag har mamma fotat mig och daven lite på utebanan!
Daven gick riktigt bra och man ser verkligen på bilderna hur han maffat på sig
Vill se mer bilder?


Helgen har varit grym

Mina två första starter på meetinget var kanske inget att hänga i julgranen, Chippen har varit super fin och hur laddad som helst hela helgen! och allt jag har kunnat hålla hans trav även inne på banan, I Fredags fick vi inte betalt utan någon domare mer än en som hade oss på lite över 65%, det tycke alla! fick 63, och 62% i dom olika klasserna men jag var ändå nöjd över min och chippen prestation och så mycket roligare att ha en laddad häst inne på banan än en som bara dör..
I lördags fick vi jätte stressigt innan vi skulle åka och jag klarar inte riktigt det på tävling så jag mådde inte alls bra, men jag sa att jag ska rida ändå och göra det bästa av situationen och ja, det resulterade i en vinst!
Chippi var superfin och jag var nöjd, jag var riktigt noga med mina vägar, övergångar och satsade i ökningarna.
Mamma tyckte att det såg bättre ut i lördags än vad det gjorde i fredags men man vågade inte säga så mycket eftersom jag var nöjd i fredags men fick ändå inte betalt.
När jag fick se resultatet trodde jag inte det var sant, blev så glad, och att jag äntligen fick betalt! jag gick upp i ledning med en marginal på 3%, alla 3 domarna hade mig som etta, många fina ekipage red men jag höll mig ändå fast vid första platsen, vi hade kommit dit för att ta den också, ett ekipage gick upp och fick 68,1 men första platsen höll i ändå. Alltså segrade jag på hela 68,3% Fast jag hade lite små missar här och där, annars hade jag kommit upp i nästan 70% räknade vi ut, då två av domarna hade mig på 69,2%. Duktig ponny
'
Sen ströck jag mig ifrån sista klassen då jag tänkte på chippen, han hade gått och presterat bra i 3 klasser, och jag vill häldre avsluta ett meeting bra än halvdant! Då det knappt hade kunnat gå bättre. Så åkte hem med ett leende på läpparna och är så stolt över min prins, som skrapade ihop många 8or, och kan även säga att det lönade sig med att jag red ordentligt fick 8a på ryttaren :)
Super nöjd och glad, nu har vi även höjt vårt snitt tilll SM detta året!

finare får man leta efter ♥

guld boots en självklarhet på prisutdelning ;)
Vi vann:
Seger täcke, sponsrat av Agria
En super fin rosett
plakett
en nalle med texten: Vi ÄGER!
en gardin av agria
hästgodis
och annat smått


En till kärlek

Åh! Har glömt visa att igår efter min vinst, så hade dom en liten butik utanför tävlingsplatsen där jag hittade en ursnygg special designad plastrong ifrån equi design! Jag kunde inte slita mig, så den fick följa med hem.
Vad tycker ni om den? :)


Helgen har somsagt varit suverän!

helgen har knappt kunnat bli bättre! har verkligen haft super roligt dessa dagarna, och idag hade jag tiden till att titta och fota några vänner till mig.
har mer att visa er: smakprov
Malin Lönn och casiopeia 2, som även knep andra platsen i FEI mästerskap grattis!
och ett till smakprov på Vicky och Braven :)

Ponnyn är grym!

Efter en dålig start på meetingen, dock inte Chippen utan domare som dömde ner oss, fick vi äntligen revansch och visade dom vad vi går för! Det slutade med vinst på 68,3% i FEI mästerskap! Berättar mer sen.


Mantorp nästa

Hej alla Goa! Uppe tidigt idag och har packat det sista! Nu ska vi bort till stallet för att göra dom sista små fixen, innan vi sätter oss i bilen med riktning Mantorp, kör vid 12 tiden ungefär hörs kanske under vägen :D


Packning

idag är det packning som gäller! har skrivit listor på allt som måste följa med, så man verkligen ska ta det säkra före det osäkra och kanske glömma något.
Jag tänkte iallfall att jag ska ta lite kort på sakerna som ska med, och hur fullt det blir i transporten när allt är utpackat och klart..
Har även om det inte blir allt för mycket tänkt att skriva upp vad jag har med mig för saker, och vad som är bra att tänka på att ha med sig.
'
kommer även senare i eftermiddag att träna med Chippen, och ta ett kortare dressyrpass på Daven.
Trimma programen står på schemat med Chip
'
Imorgon när vi åker kommer jag även att ha med mig min dator med trådlöst internet så jag hoppas kunna uppdatera er på vägen upp, med bilder och annat!
åh så saknat! ♥
Jag och min vän kajsa under SM

Lite fler bilder

tyvärr tog heller inte mamma några bilder på mig i helgen, jag måste be henne eller nån kompis att ta kort på mig när jag är i mantorp för jag har inte fått nya tävlingsbilder på länge!
Men som tur var var saga där och knäppte lite kort på oss under Lördagen, tyvärr var det den dagen då det inte gick alls bra och vädret var urdåligt! men jag tänkte ändå visa dom för er..
så får ni se en lite mer spänd sida av daven ;)
sagas blogg hittar ni här!

Nästa- Mantorp!

Jag har kanske inte sagt, men jag ska ju somsagt till mantorp nu i helgen!
det kommer att bli årets första meeting, och jag är riktigt taggad och det ska bli så himla roligt.
Jag kommer åka tillsammans med en kompis som också ska tävla där uppe, vi kommer att åka torsdag förmiddag och kommer hem lördag kväll, sent.
Jag ska rida två klasser på fredag och två klasser på lördagen, Denna gången kommer jag bara att ta med mig Chippen då daven inte riktigt är redo för meeting än, han har ju inte ens debuterat mästerskap ;)
Jag tror och vet att det kommer bli en riktigt toppen helg, då jag kommer att träffa många vänner!
Är det någon av er läsare som ska tilll mantorp?



tävling ringsjöorten nationell och regional

I helgen var jag och tävlade nationellt i ringsjöorten men också red jag sista omgången av div 1,alltså finalen! Min ritt på lördagen som var en LA:P1
Känslan var inte alls bra, det regnade och blåste storm, Daven var spänd och vi kom inte ens enda ner till domaren! var inte så nöjd efter min ritt, men jag skrattade mest för han såg så rolig ut, allt som var ifrån domarens håll gick hur bra som helst men det andra ;)
Vi slutade iallfall 6a med 63, nåt%  vilket jag blev mer än chockad över! även laget placerade sig som 2a!
'
På söndagen: Chippen gick 2 klasser och daven gick en, första ritten med chippen gick väl okej, men inte mer var inte så speciellt nöjd, och han snubblade också ganska ordentligt och trampade utanför banan så staketet ramlade, stackaren! fick iallafall 64,4% i FEI lagtävlan och låg placerad länge.
Andra klassen med chippen gick inte alls så bra, han var laddad men jag fick liksom inte ut energin och inte han heller, så i ökningarna stod han bara och studsade på  stället, även då började jag skratta en del!
en domare hade mig på 68% vilket jag inte tycker det var värt, men alltid kul när domarna gillar en! slutade iallfall på 63,9% Taggar om till mantorp nu!
'
Daven Gick riktigt bra på framridningen! och jag hade super bra koll på honom, inne på banan höll det sig också och han var väldigt lugn och höll sig på mattan! Hela programmet gick super bra, vi hade bara en stor miss och det var i ena enkla bytet då han bröt av, annars hade vi inget större miss, absolut den bästa ritt vi gjort tillsammans!
Jag fick 66% och slutade 5a, alltså fick jag ta lille daven till prisutdelningen vilket han ÄLSKAR!
Jag är så nöjd och stolt över daven, så långt han kommit min pärla ♥
'
Lånar en bild av min fina vän Saga som hon tog på mig och daven i lördags ♥
http://dressyrsaga.blogg.se

oj vad dålig uppdatering

uppdateringen är för tillfället sämst!
Jag känner att jag inte har tiden och orken för att blogga, har andra saker att prioritera.
Denna helgen är det tävling, lördag: Div1 finalen,
Söndag: FEI lag och mästerskap
Nästa vecka ska vi åka upp på ett meeting i mantorp, ska börja skriva packlistor och fixa.
Har skolan inlämningar och prov, Jag tror det kommer bli att uppdateringen ligger lågt fram till sommarlovet, tyvärr! men jag ska förska uppdatera er så fort jag har tiden till det, och jag kommer iallfall skriva ut alla tävlings resultat och förhoppningsvis har jag tiden att uppdatera er nästa vecka också.
'
Nu ska jag snart åka upp till stallet och börja göra iordning Daven inför dagens start, Vädret är ingen höjdare, regnar och blåster nästintill storm usch!
vi hörs ikväll med resultat och bilder om vädret tillåter.

Just nu: Kür musik

sitter jag och mamma och väljer ut musik till min kur, vi har hittat en grymt bra sida med super bra musik precis i vår smak! hur glad som helst att vi hittade hit :)
ska ta med det till min tränare på tisdag och hoppas kunna rida till musiken vi valt ut!
finaste ponny ♥

Hemma efter en mysig helg med Sofie

Har precis kommit hem, Idag har jag varit iväg hos sofie andersson, och tränat mina ponnyer.
Igår åkte jag till sofie för att fira valborg med henne, super mysigt! tittade på film, åt massa godis och chips och massa annat gott. Har som alltid väldigt roligt med henne, och glömde nästan bort bloggen lite, men senare på kvällen var det tänkt att vi skulle blogga lite men var så trötta så vi somnade istället.
Idag följde jag fört med sofie på hennes träning, och sen åkte jag hem för att träna mina ponnyer.
'
Båda ponnyerna gick super idag faktsitk! dom har haft det ganska lungt nu efter tävlingen men nu är det dags att sätta igång igen, båda gick somsagt väldigt bra. och mamma knäppte lite bilder på chippen och mig, som jag laddar upp senare när dom är överförda på datorn.
Sofie Andersson och Holliday hade en bra lördag i Hässleholm.
här får ni en bild på fina holly och sofie ifrån helgens tävlingar!

RSS 2.0