två år tillsammans!

idag har jag haft min fina lilla kille i exakt två år. 
Den 23 september 2011 kom han hem till mig efter många månaders väntan på att han skulle lämna Tyskland. 
Det har varit mycket jobb och är fortfarande, men jag är så glad för att jag fick chansen att rida och utbilda honom till den han är idag. Men än är inte vår resa slut, förhoppningsvis får vi ett mer framgångsrikt 2014 inom tävlandet, 
Fina prinsen! 
Älskar dig min prins ♥
 
 

2a i andra omgången av eliten!

Åsbo rf! Två andra omgången av eliten och jag tog även andra platsen individuellt med Chippen! Bästa ponnyn! Han var sååå fin och mjuk genom hela ritten och vi fick ihop 69,1% nu återstår bara finalen av eliten som går om två veckor.


Provat ny sadel

Igår provred jag daven med en ny sadel, det var en equipe emporio, ur skön var den och låg super på honom, det kändes som han blev mer fri i sina rörelser och jag kom även närmre honom och kunde sitta bättre på honom. Idag ska jag även testa en amerio och se hur det funkar. Varför vi provar lite sadlar är för daven har så otroligt svårt sadel läge så det är svårt att få sadeln att ligga helt 100 bra, för han är så rund uppe vid ryggen. 


Kommer ta upp bloggen igen!

Jag har verkligen haft fullt upp under de första veckorna i skolan! Det är därför jag var tvungen att lägga bloggen lite åt sidan, men nu har jag kommit in i skolan mer och har ett schema klart för hur jag ska hinna med både skola hästar och vänner, under tiden jag inte bloggar har jag tävlat, och tränar och har mycket nytt att berätta! Även om nya skolan. Men ni får vänta till jag kommer hem! Glada att ni bryr er och undrar var jag tog vägen! 
En bild på min härliga klass 

RSS 2.0