31 december..

en dag då man ska njuta och ha roligt tillsammans och ta vara på tiden! 
 
Jag vaknade vid 10 tiden idag, då blev det snabba ryck upp för att möta Frida i stallet vid 11 tiden, vi hade bestämt oss för att ta en mysig uteritt. Lyckat väder blev det också, nästan lite sol! Pratade om allt som hänt under senaste tiden när vi inte har träffats. 
När vi kom tillbaka tog jag in Daven en snabbis i rudhuset för att galoppera honom lite.. Viktigt att han får göra av med så mycket energi det bara går så han håller sig lugn i hagen, samt idag när det kommer smälla en del.
 
Han brukar dock vara väldigt lugn och reagerar inte speciellt mycket på smällarna, skönt! men för att försäkra sig om att dom ska hålla sig lugna har vi på extra musik och så får dom sitt hö lite innan 12 slaget så dom har något att pilla med. Spciellt eftersom vi har en del unghästar i stallet.
 

tävlingsupplägget för 2014

Just nu sitter jag och kollar lite tävlingar för 2014.
Det är viktigt att man har en plan att följa, Nu när jag har en häst känns det som det är lättare att göra upp ett bra upplägg för honom. Han ska stärkas och få mycket rutin nästa år. 
Vi börjar upp redan i Februari om vädret tillåter och om jag känner att han är redo och igång till dess, Kommer inte gå in och göra starter där vi inte är 100% färdig tränade och uppladdade för.
 
2014 blir ett år med fokus, jag ska klara av skolan bra parallellt med hästen,vänner och allt annat i mitt liv.
Förhoppningsvis får vi in någon resa också! och då blir det en lite lugnare period för Daven, som sen ska vara på topp till sen sommarens starter. 
Jag hoppas mitt upplägg blir bra! Mycket lättare nu när jag känner honom bättre och vet vad han går för och klarar av både mentalt och fysiskt.
 
Nu firar vi in 2014 tillsammans med folk vi gillar!! För det ska jag göra.
 

hur går det med Chippen nu?

Godmorgon på er!

Jag vet att många av er undrar hur det går med Chippen, var ni kan hitta och fortsätta följa honom, så jag tänkte dra lite snabbt. Jag har mycket kontakt med Kajsa som har honom nu, detta är något jag är väldigt glad för och hoppas det alltid kommer hålla i sig. 
Kajsa och Chippen trivs som handen i handsken med varandra, och dom har redan testat på en tävling vilket gick väldigt bra. Jag är så stolt och kommer alltid finnas och stötta dom när som helst.
 
Vi har faktiskt bestämt redan nu att vi ska åka upp och hälsa på innan jullovet är slut. Då ska jag rida och känna igenom Chippen lite och hjälpa kajsa, och sen ska vi rida ut en mysig tur! 
Jag ser verkligen fram emot det, både att träffa min Kung men också att träffa Kajsa och kunna prata och bolla lite med henne så hon kan få ännu mer tips. 
 
Så allt går bra med Chippen, Han trivs super hos Kajsa och det är världens gulligaste familj som tar hand om honom som den kung han är! Tyvärr kan jag inte visa någon bild kajsa har tagit då jag har ny telefon och alla bilder är på den gamla. Men jag lovar att ta massa bilder när jag hälsar på honom.
Världen finaste, Gud vad jag kommer sakna att komma in på tävlings banan och visa upp oss ♥

Rida,rida,rida

Nu ska jag bort till stallet för att rida på min lilla vilding! 
han har haft det rätt lugnt detta lovet så nu är det dags att sätta fart på honom också så han gör av med lite mer energi. Har ju även varit hos pappa en hel del men nu ska jag inte dit något mer detta året så nu kan jag fokusera på Daven. När jag inte har något i skolan som ska lämnas in eller skrivas.
 
Har en hel del inlägg på G som jag tänker att jag ska skriva till er, blandannat detta tävlings år, lite om hur det går med Chippen, och även mina planer längre fram med både häst och tävling.
En hel del som ligger och väntar helt enkelt, sätter mig ner och skriver ihop dom när jag har varit i stallet!
saknar min lilla buse och sommaren 

Hem!

Idag ska jag hem till mamma igen, rida och fira lite jul med henne också. 
Jag har inte önskat mig något av henne så vi får se vad det kan bli för något, Senare i eftermiddag ska jag även bort och rida Daven, var ett tag sen nu så jag tror han kommer ha mycket mycket energi!
Så vi får se kanske tar med kameran bort och ber mamma ta några kort på oss..
 
Senare av veckan är oplanerad, kanske åker till pappa någon dag till, men ska i alla fall få in att jag ska till väla någon av dagarna innan nyår. Jag måste verkligen hitta en nyårsklänning! är sent ute nu men något fint finns det nog kvar. 
 
Ni kanske även är lite sugna på att veta vad jag fick i julklapp så det kan jag ju lika bra ta i detta inlägget:
 
* iPhone 5s - Guld !!!!
* Väska ifrån Victoria secret 
* Parfym - victoria secret
* Trosor- Victoria Secret
* smycke - Snö of Sweden
* 2 Böcker
* Pengar
 och lite andra små saker
 jag till vänster, min kompis till höger

God Jul hälsning ifrån mig och Daven!

Glömde att ladda upp mina favoritbilder igår på bloggen som är på mig och Daven.Därför tänkte jag visa dom för er nu. Julafton igår var bra, jag fick det jag önskade mig.. Saker ifrån Victoria Secret, Iphone 5s, Smycken och pengar samt lite annat smått. Fortsätter julfirandet några dagar framöver med mamma också. Mysigt!
 
Hur var er jul?
Jag älskar min ponny så mycket

God Jul!

God jul mina vänner! Hoppas ni får en bra dag, trots att det inte ligger fin snö utanför fönstret, men skönt om man har häst att slippa snön faktiskt! 


Back in business

Hallå allihopa! Dags att kicka igång för fullt, jag är jätte taggad på julen nu. Och just nu är jag hos min pappa där jag ska fira julafton. Ska uppdatera er så mycket jag kan nu. 
I helgen var jag även på fest med mina tjejer, så roligt var det. 

Ni får en bild på mig och syster så länge

dagarna just nu

förtillfället så ser mina dagar inte spciellt roliga ut! jag har inte så mycket tid över samtidigt som jag inte har allt för mycket att göra här hemma, jag undrar hur det går ihop? 
Daven vilar nu, han skrittas bara 30 min varje dag sen har jag 3 viktiga inlämningar kvar i skolan. Samt att jag har mycket hålor nu och inställda lektioner vilket är skönt. 
 
Så samtidigt som jag tycker dagarna springer iväg så har jag ändå lite långtråkigt.. Men det kommer nog bli bättre snart, känner att tiden just nu med blött och vinter är inte min tid hatar vinter överallt annat! 
Men jag har en del som jag tänkte blogga om nu ett tag i alla fall, har massor med ovisade bilder samt lite inlägg om mitt tävlingsår och även mina mål 2014. 
Samt att bloggen kommer bli mer inriktad på mitt liv utanför hästeriet när jag nu bara har en häst att skriva om.
 

bloggen har nytt utseende!

bloggen har fått ett nytt utseende, inget speciellt eller avancerat men jag tycker den är helt okej och den får duga tills jag har fått upp suget och kommit igång, samt haft en liten fotodag med daven! 
klicka F5 om ni inte ser den..
Och kom gärna med åskiter om det är något som bör ändras eller något som är bra, öppen för förslag.
här har ni första bilden som visas, men det är två bilder som kommer rulla. Det var längesen man hade en animerad header tyckte jag.

längesen nu!

men äntligen har jag mycket mer tid. 
Skolan har varit kaos rent ut sagt, men saker hela tiden! har inte haft en ledig stund på jag vet inte hur länge. Men nu tänkte jag sätta mig ner fixa nytt utseende på bloggen och ta tag i lite saker, försöka få en omstart och se hur det går.
Om det blir fint väder snart också har jag tänkt ha en ordentlig fotodag då det var längesen.
och förresten kul ni följer daven på Instagram, där är uppdateringen mycket bättre

RSS 2.0