Lite bilder ifran Hong Kong

lite visa er lite bilder ifran Hong Kong nu innan jag aker hem, bilderna ar tagna ifran olika tillfallen, under tiden har! men fler av bilderna kommer saklart nar jag kommer hem.
 
 

Utanför fönstret

Detta är vad man ser när man vaknar upp eller tittar ut, inte lite fräck utsikt eller hur?
Vi har det super här i Hong Kong! Varmt varje dag, runt 30 grader och sol, har gjort massa och fotat en del så ni har mycket att se när jag kommer hem..
Bilden ifrån vattet är ifrån igår kväll när vi kollade på light show


Hong Kong

Har det bra här i hong kong! Massa att uppdatera er om när jag kommer hem


Bilder ifrån Balen

Har glömt att visa er bilder ifrån Balen så jag tänkte visa er några stycken nu! 

Globen ponny Kür

Kolla vad jag såg när jag gick in och kollade på den aktuella ställningen till globen ponny kuren! 
att daven ligger på plats 10 av alla, och chippen strax därefter, och det är ju 10 st som går till nordhallands kur, där man gör upp om vilka 4 som går till globen..
 
Allt kan ju hända och det är många kvaltillfällen jag missar nu tyvärr, men det är endå roligt att se att jag och daven har kunnat ta oss så högt upp på listan!
det är ju många fler på listan men jag fick inte med alla!

visste ni att..

visste ni att...
 
: jag inte alls gillar att flyga? jag tycker inte om att starta och landa samt om det blir luftgropar.
 
:jag har haft otroligt svårt med mina tävlingsnerver och har mått riktigt dåligt innan tävlingar, jag började sen på mental träning och nu kan jag hantera dessa nerver igen.
 
: Jag har överrörliga leder och kan göra såna konstiga saker med kroppen, men det var värre när jag var mindre
 
: jag är jätte rädd för alla konstiga småkryp
 
: jag gillar kiwi men tål det inte, det börjar klia i hela munnen och halsen och jag kan få röda prickar vid munnen och halsen.
 
Visste ni något av det? ;)
 

Mina nästa starter

Jag har inte alls många starter kvar iår, och det känns riktigt konstigt faktiskt! tänkt att snart en hel termin har gått, det har verkligen gått fort iår, om jag tänker snabbt i huvudet har jag 7 tävlingar kvar iår bara! 
varav 3 av dom är elit omgångarna, så riktiga stora nationella tävlingar har jag bara 4 riktigt stora tävlingar kvar..
Men två av dom är extra roliga det är SM och Lag SM! 
 
Men som det ser ut nu så är jag anmäld med Chippen till svenskt ponny derby, om vi ska starta där är ännu oklart! för vi får se eftersom att jönköping ligger så nära inpå, men jag tror och hoppas att jag kommer få rida debyt, för det är verkligen roligt. Men skulle det inte bli så kommer jag vara där och titta iallafall..
Garanterat sen blir det Jönköping, årets roligaste och bästa tävlingsplats haha, jag vet inte varför jag tycker det men det har bara blivit så! dit ska jag med båda hästarna, och det kommer även vara sista tävlingen innan SM sen, så det gäller att tagga till och köra sista racet..
 
Iår har jag faktiskt inte alls gjort många starter, förra året var jag ute på många reginonala samtidigt som jag red nationellt, Iår har det bara blivit nationella starter, vilket faktiskt är rätt skönt ibland, för jag känner inte suget av att tävla konstant utan framgångarna efterhand är det som jag tycker är det roliga..
 
Hur tycker ni? gillar ni att tävla mycket, eller försöker ni ligga lite lågt med tävlandet? 
Egentligen är det bästa ju att prioritera lagom för hästen, men ändå lite roligt att höra hur ni tycker och tänker, är ni riktiga tävlingsmänniksor?
 

Vad vill ni läsa?

Nu när jag kommer vara borta ifrån hästarna en längre tid känner jag att jag måste få hjälp med lite tips och annat som man kan skriva om, eftersom jag inte kommer rida mina fina hästar på två veckor, Jag tänker då på bloggningen förutom all uppdatering ni kommer få ifrån Hong Kong med bilder och sådär..
 
Så om det finns något som ni känner och vill att jag ska skriva mer om eller ta upp så tveka inte på att skriva det nu, för jag kommer verkligen behöva alla tips jag kan få! 
 
 
underbart fin bild över HongKong

i Finland

i Finland just nu, har inte lång tid på oss innan planet till Hong Kong går! 
runt kl 24 lyfter vi.Finländsk tid alltså en timme plus är den här, så nu är den 22.40 i finland. sen har vi drygt 10 timmar kvar innan vi landar i hong kong
 
 

HEJDÅ SVERIGE!!

Nu lämnar vi sverige för två förhoppningsvis underbar veckor i Hong Kong! 
men först flyget till Finland och sen ett byte där!
 

Bästa Daven!

Gud vad jag är nöjd över gårdagens prestation av daven! han var så himla duktig, och det lönade sig vi slutade 3a i klassen FEI lagtävlan nationellt! 
 
Jag tänkte bara lite snabbt dra hur emormt fruktansvärt underlaget var! jag har aldrig varit med om värre, det så så djupt att hästarna knappt kunde lyfta benen, och i hörnorna inne på banan så var det omöjligt att rida, jag red därför slarviga vägar och red innanför det där klafsiga! 
Många hästar som inte klarade gå på det underlaget, och många som fick taktmissar och inte klarade att öka, Framridningen var likadan om inte värre!

så på framridningen så red jag bara kanske 10 minuter max, sen skrittade jag honom i kanske 20 minuter, men han var så fin det lilla jag red, och han kämpade verkligen trots förutsättningarna, Jag var så himla stolt över min lilla kille! 
 
Inne på banan san fortsatte han han kämpa, och göra så gott han kunde, han var så avslappnad och spände sig inte överhuvudtaget, såklart hade han lite svårt att länga och verkligen få ut sina ökningar till det bästa, men domarna såg lika väl som jag hur duktig han var och försökte! så trots det fick vi ändå 7,5 på ökningarna och måånga 8or, samt på enklabyten, och jag fick 8a på ryttaren..
 
Jag var så nöjd efter ritten för vi hade inte kunnat göra bättre på den hemska banan, och när protokollet kom blev jag så himla glad, men mest glad för davens skull att hans kämpnade lönade sig! 
vi fick 67,7% och nytt redkord i FEI Lagtävlan, samt lite höjt SM kval.. 
En domare hade mig som 1a på hela 70,3% och sen blev vi tyvärr neddömda av en domare som hade mig på 65, annars hade jag tillochmed kunnat knipa andra platsen! 
Men jag är så glad för detta och nöjd över min bebis! bästa avslutet på ett litet tävlingsuppehåll och nu när jag åker till Hong Kong!
 
tyvärr blev det inga bilder, men ni får en liten halvkass tagen med telefonen
 

packar och packar!

har packat lite nu varje dag enda sen i torsdags, men jag tycker det är skönt, då har jag verkligen koll! det värsta som kan hända är ju att glömma något viktigt när man ska ut och resa och kommer vara borta länge..
 
Eftersom det är ungefär 30 grader varje dag i Hong Kong så är det enbart sommarkläder med, shorts, linnen,bikini och allt där till! 
Jag är så himla taggad på att åka nu, men lite mindre rolig sak väntar innan vi är framme och det är flygningen som jag först måste stå ut med hah! först 2 timmar ifrån Köpenhamn till Finland och sen 10 timmar ifrån Finland till Hong Kong. 
 
Jag har gjort några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagarna, det är ju lite jobbigt med tiden eftersom i Hong Kong är det 6 timmar före, men ska sköta bloggen så bra som möjligt! 
 

tävlingen idag

Gick helt okej! 
ingen toppen runda, men heller inte någon fruktansvärd! 
Första klassen som var FEI lagtävlan var han bara väldigt spänd och ville inte alls gå ner till domaren, allt gick hur bra som helst tills andra bakdelsvändningen då han plötsligt fick syn på något och kastade sig och sen gick det knappt att komma ner nära domaren igen, tråkigt för han var så himla fin och lugn på framridningen..
Men resultatet blev 63% någonting och dom låg så lågt i klassen så jag kom 7a, första utanför placering IGEN! 
Det känns nästan som det börjar bli det vanliga, alltid med daven hamnar jag precis utanför placering! haha vi får väl helt enkelt visa dom att vi är värda placeringen! 
 
Andra klassen var FEI Mästerskap och han var så himla fin på framridningen! satt och log över vilken underbar ponny jag har! 
Inne på banan så var och också hur lugn som helst, då menar jag inte spänd, men väldigt laddad och ville gärna busa lite, Men jag var jätte nöjd över hans prestation och inte alls nöjd med min ridning, jag tappade fokus lite och red lite slarviga vägar och höll inte riktigt i tyglarna så daven gjorde så gott han kunde! 
resultatet blev 65,8% och en domare hade mig som 3a rakt igenom! så himla roligt, ökningarna var underbara i sista klassen så det blev 8or rakt igenom! 
 
Taggar om till imorgon, jag ska rida ordentligt och hoppas daven är på min sida nu igen! 
Det blir inga bilder ifrån helgen, för jag håller på att packa inför hong kong, så kameran är nedpackad och minnet tömt för att få extra mycket plats.
 bild tagen av http://www.fotomanniska.n.nu/

Hong Kong

verkar som några av er missat att jag skulle åka till Hong Kong två veckor på måndag, alltså kommer jag inte vara hemma och rida och fixa med hästarna, utan jag kommer att shoppa, ha super roligt med min bästavän, bada sola och träffa min pappa och syskon med familj! 
Jag ser verkligen framemot dessa två veckorna, då det är så mycket som vi hoppas hinna med, och vi kommer fota så extremt mycket hela tiden, så förhoppningsvis kommer jag att kunna uppdatera er direkt därifrån med bilder och andra roliga varierande inlägg.. 
 
Men jag lovar inte för mycket, somsagt så åker jag på måndag, och jag har tävling imorgon och på söndag alltså gäller det att ha allt klart så fort som möjligt och ligga lite före i planeringen. Har otroligt mycket att stå i dessa dagarna, och jag känner att jag hade behövt en dag att sova ut lite extra.
 
Men det ska bli så roligt att komma iväg ett tag, det var längesen jag reste när jag tänker efter, sist jag reste reste jag också med Frida, men då till beijing för det var där pappa bodde då. När man kollar hur varmt det är så kommer vi ha runt 30 grader så det kommer bli varmt och härligt! 
Men jag kommer att berätta mycket mer om hong kong när det närmar sig, och det kommer bli mycket inlägg om det nu för det är det som ligger närmst just nu. 
 

Helgens tävling

I helgen som ni kanske redan har förstått ska jag iväg och tävla, denna gången är det med davenport!
vi ska till åstorp och tävla nationellt både lördag och söndag 
på lördagen ska vi rida två klassen, en FEI Lagtävlan och en FEI Mästerskap, och sen på söndagen ska vi bara rida en FEI Lagtävlan, jag har starter rätt tidigit på förmiddagen, så för att se det på den positiva sidan så är det skönt, för då kommer man hem i tid så jag hinner packa och fixa med det sista inför måndag. 
 
Mål med tävlingen är att göra daven trygg och lugn, att vi ska försöka sammarbeta som ett team inne på banan, jag har inga förväntningar, mer än att ta mig runt så jag är nöjd med både min prestation och davens, sen är det såklart ett plus i kanten om det skulle gå så pass bra att vi kanske kan få ihop ett högre sm kval eller sådär, men det får vi helt enkelt se! först och främst, rutin och lugn inne på banan tillsammans.
 
Detta kommer även bli sista tävlingen på rätt många veckor, sen är det tävlingsuppehåll, så då är det dags att trimma extra mycket! 
Kuva
Även denna bilden hittade jag! förra året, vad han ser ut som en hingst på denna bilden, kolla nacken! 
 

Davenport träning

Träningen med min lille gris gick hur bra som helst idag! han är så himla duktig med högerfattningarna nu, det vi gjorde mest var galopparbete, vi gjorde mycket mycket tempoväxlingar, och några enklabyten, så dagens arbete gick endast ut på att träna det vi har svårast för..
När vi hade gjort det så gick vi över till traven och bara red några öppnor och slutor, det gick hur bra som helst och han har verkligen blivit stark nu så han börjar verkligen få  riktiga knäböj i traven nu också. Det är så roligt att rida honom nu för man märker verkligen av hur snabbt det går i hans utveckling, och det känns bra inför helgens tävlingar!
 
Chippen red jag somsagt bara ut en ruda på idag, han var laddad till tusen, och skulle reta herklules, minnas ponny hela tiden! haha bus är vad han är, Så för hans del blev det mest bus jag satte ingen större press på honom överhuvudtaget i skogen idag heller utan vi bara var ute och hade lite kul i regnet ;)
Kuva
Hittade en bild på min fina kille, som är tagen förra året när vi placerade oss nationellt, men jag har aldrig sätt den tidigare!

svar på frågor

har fått in en del frågor som jag tänkte svara på lite snabbt nu när jag har lite tid över tänke jag! 
 

Ny heder? Ja faktiskt! jag bytte ut lite bilder och sådär, men själva mallen är densamma :)

Varför ska du inte vara med på Daven på Derbyt? För att han ska åka till jönköping istället, vilket bara är 4a dagar senare, så jag tycker det blir för mycket för honom om han skulle åka på båda, synd att missa för derby är hur roligt som helst, men det får bli en nästa år istället kanske, tycker det är rätt dåligt när dom lägger två så stora tävlingar så nära inpå! 

vet du hur det är med regler om luva på dressyrtävling? Är det alltid tillåtet eller bara på vissa tävlingar? Ja precis! det är oftast tillåtet på somaren, men det är inte tillåtet överallt så man ska inte ta det förgivet, utan det är upp till överdomaren ifall flugluva ska vara tillåtet, sen vet jag att det finns lite olika regler angående hur flugluvan ska se ut, men det är också olika ifrån överdomare till överdomare.

Snälla, kan du inte visa bilder på din balklänning? Absolut det kan jag göra :)

 
 
 

 


Gårdagen!

Allt blev bra tillslut, och det blev ändå en super härlig kväll tillsammans med mina fina vänner, så himla mysigt att träffas en sista gång innan vi åker på måndag, för sen kommer vi inte ses igen på minst 3 veckor! 
Vi badade, gjorde mat, kollade film, stoppade i os mängder med godis och såklart skrattade i mängder.. Riktigt tjejkväll, så igår red jag bara Chippen ett litet pass på banan, Han var också fin.
 
Dagen idag kommer bestå av packning, samt träning med Daven för Helena, det är ju snart dags för tävling igen så man måste hårdtrimma in i det sista! 
Chippen får en härlig skogstur, det kan både han och jag behöva haha, det har blivit rätt många dagar i ridhuset så nu är det skönt med en uteritt..
 
Jag tänkte visa er lite bilder ifrån Gårdagent tillsammans med mina vänner
Louise längst till vänster, sen jag, Linnea och Frida, Wilma fick vara fotograf.
 

Underbart!

är det många av er läsare där ute som har fått sommarlov precis som jag? 
jag tror faktiskt att dom flesta har sommarlov, eller iallafall får inom dom närmsta dagarna!  Skönt iallafall, Nu känns det direkt som en lättnad, jag känner redan av att jag har dubbelt så mycket tid, och kommer hinna med så mycket annat på dagarna! Bloggen kommer få desto mer tid, hästarna kommer få mer tid, allt som jag känner att jag bryr mig om kommer att få mer tid! 
 
Först och främst tänkte jag göra en liten snabb veckoplanering för det känns som att jag måste ha en grund, för oavsätt om vi har lov eller inte så har jag väldigt mycket att stå i dom närmsta dagarna, det är så mycket som ska fixas och göras! 
Samt att bloggen ska börja skötas! 
 
Tisdag: Träning med Chippen, Daven vilar, vi ska på middag för att fira studenter
Onsdag: Träning med Daven, Chippen får en uteritt,vänner, Packa
Torsdag: Träning med Daven, Chippen får gå dressyr,vänner,Packa
Fredag: Daven ska skrittas ut en tur, Chippen får gå dressyr,gå på två studenter, Packa
Lördag: Tävling med Daven! Chippen får vila, Packa
Söndag: Tävling med Daven, Chippen får skogstur, Checka av det sista i packningen
 
Det känns som detta är ett bra schema som jag kommer att följa! 
 

Sommarlov!

Äntligen! vi har tagit oss igenom sista året i grundskolan också, med många nationella prov, Men på vägen har jag haft väldigt roligt med alla mina fina vänner, och jag har fått otroligt många minnen! 
Det ska både bli skönt men även jobbigt att splitras ifrån alla efter 3 år tillsammans, värst kommer bli att splitras ifrån sin bästavän!  vi går åt två helt olika håll, olika skolor och olika program, men det som får mig att känna mig trygg är att jag alltid kommer träffa henne i stallet.
Tack för dessa åren ni är för bra allihopa ♥
 

Chippen till salu?

Hade inte du Jonny Be Good tillsalu förut? Är han fortfarande tillsalu? Varför finns han inte på hästnet längre? Svara i ett inlägg.


Tänkte ta och svara på denna frågan då det kanske är fler där ute som undrar, och jo helt riktigt så är Chippen fortfarande till salu, men vi tog bort honom ifrån hästnet för några månader sen och sen har vi inte lagt ut en ny, men förra veckan la vi ut en ny annons på honom så nu finns han på hästnet!

Jag hoppas vi hittar en duktig liten ny ryttare som kan överta chippen och kunna skörda framgångar precis som jag gjort tillsammans med honom! För när jag väl börjar gymnasiet kommer jag inte att hinna med två ponnyer på denna nivån, så det är bara därför vi säljer honom, för helst av allt hade jag viljat ha kvar honom själv, min fina! Men jag tror att nästa ryttare som får rida honom kommer älska honom lika mycket som jag gör! 

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=723978   här hittar ni hans annons!


Danmark

igår var vi i Danmark med klassen för att ha en sista klassresa tillsammans, det var hur kul som helst, och när vi kom hem var det egentligen tänkt att vi skulle åka till några kompisar på kvällen men vi blev så trötta så vi somnade direkt.
i onsdags hade vi vår bal med 9orna i höör. Det var även det super roligt! 
På tisdag är det skolavslutning så då har jag äntligen mer tid till bloggen igen. En bild på mig och Frida ifrån balen, jag sitter inte vid min dator just nu så jag får visa fler bilder senare.

Igår red jag Daven lite i ridhuset

Igår red jag daven lite dressyr i ridhuset, nu har han vilat i två dagar så jag trodde att han skulle vara super laddad och pigg, men fel hade jag! klart han var pigg men han använde sin energi på rätt sätt, istället för att busa iväg den, han lyssnade på mig super fint..
Och var hur fin som helst redan ifrån start.
 
Igår jobbade vi mest i galoppen, med stärkande övningar, tempoväxlingar längs långsidorna, där jag ökar mycket på långsidan och sen samlar mycket på kortsidan, sen gjorde jag även lite öppnor i galopp, och när han gjorde dom bra gick vi på och gjorde lite förvända slutor även dom längs långsidan, det stärker honom super mycket för det krävs verkligen att han jobbar och sätter bakbenen under sig!
 
När vi sen gick över till traven fanns där inte så mycket att göra, han var jätte fin verkligen, så vi gjorde lite öppnor och slutor, igår kände jag riktigt hur han jobbade med bakbenen och det var så härligt, mycket nöjd med honom! trotts detta blev passet inte jätte långt utan kanske runt 30-35 minuter, mer tycker jag inte det krävs, är hästen fin och gör det den ska och man är nöjd med det kan planerat man ska göra under passet så brukar jag avsluta när det funkar och det går som bäst, så man avslutar med en bra känsla.
Gud minns det som igår, första dagen med min lilla gris! Gud som han förändrats, och så tunn han var,Kan säga att det schabraket som jag har på bilden är rätt lagom där, nu är det alldeles för litet ;)  jag ser rätt mycket större ut på honom här än vad jag gör nu, och lägg märke till att han inte hade skor bak, det hade han aldrig haft, ahha plutten!

prisutdelningen!

Det Chippen gillar mest! haha min lilla guldklimp ♥

sista bilderna ifrån Helgen

Mer bilder ifrån prisutdelningen är också på gång!

bilder ifrån igår

här kommer lite bilder ifrån gårdagen, mamma fotade bara min första start och den framridningen sen var det så stressigt till den andra starten så det hann vi inte med!
det var även väldigt dammigt när jag red så det kommer man se på bilderna för dom är inte så skarpa 

Hermanstorp FEI Mästerskap

FEI mästerskap skulle jag starta bara en timme efter första klassen, och där emellan skulle vi hinna med prisutdelningen, så när allt var klart hade jag ungefär en 15 min på mig innan det var dags för nästa start, jag skrittade honom 5 minuter och jobbade honom lite i skritten, sen travade jag fram och galopperade fram honom i lång och låg form, nån minut och sen travade jag ett varv och gjorde en öppna, sen var det min tur att gå in på banan! 
Eftersom det var samma tunga underlag där så ville jag inte rida honom mer på framridningen, och han var ändå så himla fin så det behövdes inte mer! 
 
Inne på banan så kändes det också bra! ingen större miss överhuvudtaget, han var så himla mjuk och fin och följsam och ökningarna satt som en smäck! log bara uppe på ryggen, roligare än Chippen att rida kan man inte hitta, allt gick som ett rinnande vatten och jag kan inte annat än att vara super nöjd med honom! han kunde knappt gjort bättre när jag tänker efter.
 
När jag var klar så klappade alla väldigt mycket och sen kom dom fram till mig och sa att jag hade en underbart fin ponny, och en nära vän till oss sa att hon aldrig sätt mig rida ett program så fint! Även mamma sa att det såg mycket bättre ut än förra ritten som jag ändå den var väldigt nöjd med! 
 
Fick vänta på resultatet ett tag för dom uppdaterade väldigt konstigt,Men jag hade heller inga jätte förväntningar på resultatet för dom låg väldigt lågt, och en domare som många pratade om låg super lågt! så mitt protokoll hade kommit men det hade inte kommit upp på equipe, resultatet blev 67,9% När det väl kom upp på equipe så gick jag upp i ledning! Och domaren som låg lagt överlag hade mig på nästan 70%!  5% högre än vad hon hade 2an på. Jag red näst sist, så när sista resultatet hade kommit 
Fick jag åter en chock ännu en VINST!! Har jag världens bästa häst eller? jag var så otroligt glad! och även här hade jag många 8or, samt mycket fina kommentarer av domarna, : Härlig ponny med massor av utstråling! underbar ponny som kommer gå långt! 
och massa såna härliga kommentarer.
I denna klass vann vi ett Agria täcke, och ännu en fin flaska Cider, samt annat smått, och ännu ett ärevarv med Chippson såklart! Jag älskar min fina ponny ♥ Lycka

Hermanstorp 1 Juni FEI lagtävlan

Ojojoj vilken dag! knappt så jag själv än förstår det.
Gick upp kl halv 6 i morse och gjorde allt klart för att vara i stallet kl 7 och sen köra kl 8, det var super varmt redan så tidigt. Men Chippen stod som vanligt och laddade till medans jag gjorde knopparna som förövrigt blev super bra idag! 
Resan upp tog ca 1,40 minuter så det var rätt lugnt..
Jag tänkte dela upp båda starterna i två delar så det inte blir så himla långt att läsa 
Min första start var en FEI Lagtävlan som jag startade runt kl 12.
 
Räknade med att ha ungefär 30 minuters framridning inklusive framskrittning för med Chippen behöver man inte sitta och mala och rida en massa utan det räcker att göra dom olika rörelserna en gång och sen känna in underlaget, och få igång honom lite, så han taggar till.
På framridningen tyckte jag han kändes hur fin som helst, jag jobbade lite öppnor för det var väl det som isåfall kändes svårast men precis innan jag skulle in på banan satt dom också! 
Så jag var jätte nöjd med framridningen, skönt att man inte behöver rida stenhårt i denna värmen som var idag så jag red fram max 15 minuter trav och galopp och det räckte gått och väl..
 
När jag sen skulle rida runt banan kände jag direkt att Chippen stod emot lite för att det var så himla djupt och tugnt underlag och man märker tydligt sånt på honom, men han är duktig och eftersom han har mera dom knälyften så är det mindre jobbigt för honom.
Men även där kändes han ur fin och inne på banan blev det inga stora missar, utan bara små missar som man alltid får, det stora missen var väl isåfall att han stannade i ett byte lite, och ena volten blev lite hackig och ojämn, men alltid hittar man fel! det går nog knappt att rida ett prickfritt program eftersom att då borde man vara uppe på 90-100% ;) haha nej men, jag var super nöjd med ritten ändå, för chippen kändes så otroligt mjuk och sammarbetsvillig, han var avslappnad och hade ett jämt flyt i traven, ökningarna satt även och han fick MÅNGA 8or i protokollet som med en chock blev 69,6% och resulterade i en seger och nytt personbästa!! Världens bästa ponny har jag helt klart, älskar att vara ute och tävla med honom! Jag höjde även mitt SM kval!
Det var ärevarv med häst och det älskar Chippen, vi vann ett schabrak och en äpplecider och lite annat smått
 

Dubbel vinst!

Wow vilken känsla! Vinst i båda klasserna! Finaste Chippen! Berättar allt sen


ovisade bilder ifrån årekärr

Hittade en del bilder som jag glömt att lägga ut på bloggen, många bilder är ifrån banan och man ser verkligen hur spänd han var, men ändå höll sig på mattan så gått det gick.
Men kan man annat än smälta när man ser honom på bilderna, haha han är så söt!

idag gäller det!

Godmorgon på er alla pigga läsare..
 
Nu ska jag snart åka ut till stallet och göra Chippen iordning, Knoppa honom och borsta honom fin till tävligen, vi ska försöka komma iväg vid 8 ungefär och sen är det väl runt 2 timmars bilresa, Jag har min första start runt kl 12 så vi har ett tag på oss sedan på tävlingsplatsen att kolla in läget och så, Nästa start är ungefär en timme efter första start, lite mer så man är lite i valet och kvalet om det är lönt att sätta in honom i lastbilen igen vi får se.
 
Igår stod träning på Schemat för Chippen, han var hur fin som helst! och efter det fick han ett ordentligt bad, så han ska glänsa riktigt idag! Kameran är med så jag hoppas mamma kan klicka några fina bilder på oss, och jag ska verkligen fokusera och rida så bra jag kan så jag kan visa upp min fina ponny på bästa sätt.
Vi kommer nog inte komma hem så sent ikväll och det är jätte skönt eftersom jag har min sista start runt halv 2, Så fast det är en bit att åka blir det inte en heldag så man inte kommer hem förren natten.
 
Daven får ju stanna hemma denna tävlingen så det är hans tur nästa gång, skönt att bara åka med en så man kan lägga exakt allt fokus på den hästen.
Nu ligger allt fokus på Chippen, Ska rida honom på sättet han behöver och verkligen rida inne på banan, det är det som krävs för att man ska kunna visa sin ponnys bästa sida också.
Men vi hörs mer under dagen såklart! har med mobilen så blir kanske något live inlägg också
finaste killen♥

RSS 2.0