Fredagens Resultat

I fredags skulle jag bara Rida en "uppvärmnings klass" på Chippen, han skulle få känna på banan och röra lite på sig bara efter allt åkade! 
Jag hade start vid 1 tiden, och kunde därför äta lite på morgonen, samt att jag varit på metal träning, för att inte vara så nervös inför tävling, och redan efter första gången känns det så mycket bättre! jag var inte alls så nervös och jag kunde lägga all min prestation och koncentration på Chippen. 
Allt gick super, och jag kände redan på framridningen hur rund och fin han var, allt fölt på bra! och han lyssnade så himla fint på mig. 
Detta höll även i sig inne på banan, han hade svävet genom hela programet och tappade jag det fick jag lätt tillbaka det, Helt klart en av det bästa starterna jag gjort, var otroligt nöjd efter, det ända jag missade på var bakdelsvändningarna annars hade jag ingen större miss. 
Alice kom springade till mig och såg jätte glad ut, och då visste jag inte vad jag fått så hon berättade och jag blev så himla glad! 68,889% Nytt person bästa, och jag gick upp i ledning med en % marginal! 
Även i protokollet var där mycket 8or, domarna hade skrivit mycket om hans trav speciellt att den var otroligt fin, och att han var lätt och rörlig, vi var samspelta och en domare skrev " härlig ponny, med en unikt svävig trav" Gud vad jag blev glad allt slit har tillslut lönat sig :D två domare på över 69% och en på 67,4%
1a platsen höll i sig och vi vann klassen! och hjöde även SM kvalet ännu mer! nu lägger vi oss på 11-12 plats :D

En bild ifrån Jönköping

Testar att ladda upp bilder nu igen! börjar ta en ifrån Jönköping dag 1! :)
Lite små hemskt bild ifrån när jag galopperar fram i låg och rund form

något fel tyvärr!

jag har försökt att ladda upp bilder nu HUR länge sen helst! men det går bara inte, Super tråkigt, så alla inlägg jag planerat får vänta tills man kan ladda upp bilder igen, men jag provar senare ikväll igen och hoppas att "kon" är borta då.. 
Någon av er som har samma problem?

Roligt!

vaknar upp idag och loggar in på bloggen, som jag inte varit inne på på en dator sen i torsdag och ser att många kommentarer kommit in! super roligt..
Även statistiken är högre än vanligt! Och redan nu är den hörgre än vanligt! Nu ska jag ut till stallet och skritta en tur på Daven, Chippen får vila, När jag kommer hem Lovar jag att börja svara på era kommentarer, Frågestunden och Berätta om helgen. 
Så mycket uppdatering väntar i eftermiddag! 
Vi hörs snart.

Mycket att berätta

Mer uppdatering kommer!


Hur hittade ni egentligen hit?

Något som jag tycker är roligt att veta, eller skulle vara roligt att få reda på är vem ni är?
Hur hittade ni hit? vad är det bästa med min blogg som gör att just nu läser? och har ni nån blogg jag bör kolla in på? 
Lite sånt där hade varit riktigt roligt att få reda på! kanske berätta lite om sig själv,ja ni får lägga upp det hur ni vill.
Men det är alltid roligt att få reda på lite mer om sina läsare..
 
Eftersom statistiken ökar nu också ganska stadigt så är det ännu roligare att få veta :)
Skulle även vara roligt om ni hade tips på hur jag ska göra för att förbättra bloggen! och göra den mer läsvärd och intressant för just er :)
tar mer än gärna emot tips!
 
 

Saga Kullberg-Derbyt

har fått så himla fina bilder av saga som hon tog på oss i derbyt! 
Helt klart några av mina nya favoriter, sjukt fina! http://dressyrsaga.blogg.se
Visst är dom fina?

tack så jätte mycket för bilderna saga! 

Dagens resultat: VINST!

Grymma chippen fortsätter att leverera på banan! Vinst i dagens nationella FEI lagtävlan på 68,889% Bilder och mer utförligt kommer sen :) Kan iallfall säga att jag är riktigt nöjd! Han kändes såååå fin!


Daven-Ponny derbyt

Här kommer den sista bildbomben ifrån Julia! 
så fina bilder :)
Vad tycker ni? 

5 saker ni inte visste om...

5 saker ni kanske inte visste om Daven! 
eftersom jag gjorde detta med Chippen får jag väl se till och hitta lite kul med Daven också.. haha
 
1, Han lägger alltid huvudet på sne för att se extra söt ut och tigga ännu lite mer godis! 
 
2,Han kan helt plötsligt bli en staty! haha och då rör han sig inte ur fläcken..( när man leder honom)
 
3, Han älskar banan överallt annat! 
 
4, det läskigaste han vet är islandshästar speciellt föl
 
5, Han har världens fulaste gnägg! haha min lille plutt
 

Frågestund

Tänkte köra en liten frågestund nu när jag är uppe i Jönköping och inte har tillgång till så mycket dator, och kan uppdatera er under tiden. 
Fråga allt mellan ni undrar eller vill få svar på! ska svara på allt och så bra jag kan..
Det finns 100 tals frågor som ni kan ställa så bara fråga på! 
 
Svarar på frågorna nån av dagarna när jag kommer hem! blir troligen måndag :) det bror på hur mycket frågor som kommer in!
Samt vill ni att jag svarar i V-blogg eller vanligt inlägg, eller kanske båda?

Fråga nu massa frågor! 

Nytt tävlings schabrak

På Falsterbo köpte vi även 2 nya tävlings schabrak, men jag tänkte börja visa mitt lamicell schabrak! Tycker det är himla snyggt! Och kommer nog passa ponnyerna riktigt bra :) Vad tycker ni om det?


Dagens planer

Idag har jag ganska mycket som måste fixas och ordnas med! men jag tänkte att jag istället gör lite live bloggning, och kanske nån V-blogg!
Daven ska få en uteritt om det inte är allt för mycket insekter ute, då det är väldigt svårt att spruta honom med Flugspray. 
Och Chippen ska tränas för Helena, Vi ska rida igenom Küren och hoppas att det går bra, och så lite lösgörande till Helgen..
Vi ska även packa Chippens saker, samt putsa, och förbreda till Daven som ska stanna hemma. 
Jag måste även börja packa mina saker! Tänkte att jag ska skriva ett inlägg senare ikväll med en lista på allt det som jag brukar packa när det är meeting!
Annars nu på förmiddagen ska jag ut och sola lite, och vi ska bränna en extra cd på küren, sen får vi se när jag åker bort till stallet och börjar fixa där! tror jag ska försöka göra något innan träningen iallfall så inte allt kommer efter. 
 
Imorgon åker vi vid lunch tid,så kommer vi fram vid kl 5 för innan dess får man inte stalla in, Väl där uppe har jag först tänkt gå en runda med honom, och sen ska jag rida ut en tur med Malin! de blir nog super att han får röra på sig så mycket efter den långa bilresan. 
bild ifrån Båstad

Bildbomb-Derbyt

här kommer en bildbomb med alla bilder på Chippen! :) 
tack än en gång Julia Franzen
 

5 saker ni inte visste om...

5 saker ni kanske inte visste om Chippen? 
tyckte det var längesen jag gjorde detta så får väl se om jag kommit på något nytt, som är speciellt med honom ;)
 
1, Han älskar musik! rider man till musik hittar han alltid själv takten och spetsar öronen. 
 
2, Något av det bästa han vet är nektariner! han blir fullkomligt tokig i det. 
 
3, allt som har med vatten att göra är bra enligt honom! leker alltid med vattnet, ibland om man är i stallet kan man höra när han gör massa ljud i vattnet med mulen hahah gulle! 
 
4,han gillar att spegla sig själv, är där speglar i ridhuset kollar han alltid i dom! han tycker nog själv att han är snygg ;)
 
5, Han älskar sadelkammaren, han hade nog mer än gärna velat gå in där och titta lite, varje gång man går förbi om dörren är öppen ska han stoppa in huvudet och kolla läget, sen kollar han på skåpet och puffar på en för han ska få nåt gott! 
 

maria von essen

somsagt så var det till Mia jag skulle idag! 
Red fram Chippen när vi kom dit, han kändes faktiskt väldigt fin ifrån start, och bra det eftersom det var första gången mia såg honom..
När hon kom ville hon först se lite hur jag red, så jag fick rida lite som jag brukar göra hemma, Chippen var lika fin då! sen pratade vi lite och jag fick säga vad vi har svårast för.. Det jobbade vi också extra mycket med.
Först fick vi igång honom i traven, Han riktigt seglade fram! grym känsla, Tog galoppen och han var sjukt loss och fin där med, gjorde ökningar minskningar och enkla byten, fick massa bra tips på hur jag skulle göra dom enkla bytena på bästa sätt, för ibland kan Chippen bli lite för laddad i skritten och taktar, Men jag fick tips av mia och det funkade verkligen. Sen gick vi in och gjorde lite slutor eftersom Chippen lätt tappar sin sväv trav där, Men även där fick jag himla bra tips av mia, som funkade kanon! han hittade tillbaka till sin sväv trav direkt och vi kunde göra långa diagonaler med grym trav. Tänkte att jag skulle visa tipsen senare. Hon såg att i slutorna tog han inte min ytterskänkel så när han väl började med det gick det kanon. 
 
När jag var klar pratade vi lite igen, Mia var riktigt imponerad av Chippen, och sa att han var helt otroligt fin, och unik med den traven han kan gå upp i. Hon sa även att jag red honom väldigt mjukt och fint. Roligt med såna ord! speciellt av en så pass rutinerad ryttare. 
Så nu kan ni som hela tiden klagar på hans sväv trav och säger att han inte kan ha det på tävlingar och blablabla ta er en funderare tycker ja! 
haha nej men det var grymt bra träning och jag hoppas få en tid snart igen! så vi kan få hjälp inför SM också :D

Just nu!


någon som kan gissa?

Idag ska jag och Chippen iväg på en himla rolig sak! eller hoppas och tror iallfall, och jag tror det kan vara väldigt nyttigt för oss båda, samt bra inför tävlingen :) 
Är det någon av er som kan gissa vad vi ska göra?

Kommer såklart att berätta allt sen! och tar med mig kameran, men vill bara se om ni kan lista ut det :)

Bilder ifrån Derbyt

har fått lite bilder ifrån derbyt av olika vänner, men jag tänkte börja att ladda upp dom bilderna jag fått av min vän julia franzen som bloggar på ungadressyrryttare.blogg.se, men jag väntar fortfarande fler bilder ifrån henne :)
kungen över alla ♥

Stallet idag

Åkte till stallet i eftermiddags, tog det lite lugnt på förmiddagen. 
När jag kom dit så tog jag in Chippen och gjorde honom redo inför dressyrträning, eller rättare sagt Kür träning! Idag hade vi bestämt att jag skulle rida igenom küren och vi skulle filma den med kamera, så vi sedan när vi kommer hem kan titta igenom den och sätta musiken till, och bara kolla av hur vi vill ha det. 
Ska bli himla roligt och jag tror vi ska börja lite idag med att sätta musiken till! skoj skoj..
Chippen var annars himla fin idag, allt flöt på och han börjar komma tillbaka till sitt vanliga ja igen efter vilan han hade, bra det eftersom vi ska upp till jönköping på torsdag! Nu är det bara magen kvar ;) haha lite tjock har han allt blivit nu när han haft semester, men vi tog en riktigt genomkörare idag så förhoppningsvis sprang han av sig nåt kilo haha. Daven har gått bra nu i helgen så idag fick han en ledig dag, han mår faktiskt himla bra av att ta det lugnt efter hårda pass.. Och nu när det varit så mycket tävlade för hans del vill vi spara på honom så han kommer få ta det ganska lugnt nu fram till SM. 
 

Derby Lördag

hade lika tidiga starter denna dagen! Och vi red FEI lagtävlan..
Började med Chippen, och Helena kom även och hjälpte till på framridningen, Chippen kändes super på framridningen och när det sedan var min tur att gå in på banan så höll det i sig, Chippen var riktigt fin! hade tryck i honom genom hela programmet, hade en liten miss, annars var jag väldigt nöjd. 
Och blev lite paff när jag fick reda på resultatet, inte för att det var rekord eller så men blev så himla glad, eftersom det var så stor revansch ifrån igår! Resultatet blev 66,667% och la mig som 2a, efter Magic golden boy som hade knappt en % mer.. super glad. När jag fick se vad dom olika domarna hade mig blev jag ännu mer glad, En domare hade mig på nästan 71% en hade mig på 67% och en dömde ner mig och hade mig på 63% lite surt dock! Men det roliga var att domaren som hade mig på nästan 71 % hade det även när klassen var slut, helt sjukt roligt :D
Andra platsen höll i sig men tillsist slutade vi iallfall 7a i klassen! med 10 placerade
fina fina Chippen
dock är bilden ifrån söndagens start,
 
Daven var faktiskt väldigt fin på framridningen, dock började det regna väldigt mycket när det var min tur och han gick upp i spänning, När det väl var min tur att gå in på banan gick det inte alls så bra! han var spänd och brydde sig om allt annat, ville knappt gå fram och fattade fel i alla enklabytena.. Men som jag sagt tidigare han är under utbildning och måste träna och lära sig och få rutinen helt klart. Men han är på god väg, och det som gick bra fick vi 8or på, så tänkt när vi kan göra ett program utan dessa missar! då blir det bra :)
trots dålig ritt, så skrapade vi ihop 63,7% med fina lovord ifrån domarna..
 
bild av Julia Franzen 

FILM

Här kommer filmen ifrån igår! som ni säkert kommer se på filmen så har jag inte alls det trycket i honom som jag har på tävling, samt att han inte gått på många dagar! men jag tyckte ändå att han mot slutet blev himla mjuk och fin, dock är inte mycket av det med på filmen, eftersom mamma filmade i början av ridpasset. 
Måste även säga att jag tycker han passar riktigt bra i sin limegröna outfit, håller ni inte med mig?
se till och kommentera lite nu! så blir det så mycket roligare att ladda upp filmer och att uppdatera er :)
Vad tycker ni?
 
tyvärr blev det ingen musik på filmen då jag laddade upp den på mammas dator och där finns ingen musik, men jag hoppas ni överlever ;)
tyvärr är filmen lite skakig också, men man ser ju lite! och sen ser man också att jag inte riktigt fick igång honom i mellantraven då det är svårt att komma ifrån den samlade sväviga till att länga väldigt.
 

Dressage Summer Games

Uppdateringen har varit låg nu under eftermiddagen för att jag varit och tittat på mina vänner som tävlat i helsingborg.. Hade skrivit ihop inlägget om lördagens starter på derbyt men glömt sätta det i ett tidsinlägg så det ligger i utkastet och väntar på att publiceras. 
 
Har iallfall haft super mysigt idag, suttit och tittat och fotat lite samt pratat med fina vänner! ibland är det faktiskt ganska skönt att inte tävla själv utan bara vara, och ta det lugnt. 
 
Just nu håller jag på att ladda upp filmen ifrån igår! hoppas inte det tar allt för lång tid,  Men lovar att uppdatera er extra mycket nu framåt kvällen istället. 
Super gammal bild på mig och min kung 

Svar på Kommentar

Tänkte svara på en kommentar som jag tror många kan undra lite över. 
Som jag faktiskt själv fick svar på för ett litet tag sen ;) 
 
Verkligen jätte jätte fin! Jag undrar en sak, hur kom du på att kalla chippen för chippen om han heter Jonny be Good? :)
 

svar: Enda sedan chippen var ett föl har han kallats för Chippen.. När vi köpte honom frågade vi just om han brukade kallas för något, och då sa dom att han alltid blivit kallad för Chippen, det är även det han lyssnar nästan bäst på! Iallfall så kallas han för Chippen efter sin pappa
Han har egentligen okänd stam, men uppfödarna tog kontakt med mig för några månader sen och jag fick veta en massa om honom och när han var föl, och även vem hans mamma och pappa är. 
Hans pappa heter alltså Chip, och det är därifrån Chippen fått sitt smeknamn! 
Lite gulligt ändå haha, 

Vill ni se film!!?

idag red jag Chippen lite lösgörande i ridhuset, och mot slutet red jag även igenom min kür! det gick faktiskt rikgit bra, programet är helt klart och musiken nästan lika så, det ska bara klippas ihop det absolut sista. 
Mamma filmade oss lite i början av passet när jag mest bara lösgjorde honom,Men eftersom att det var längesen ni fick film så tänkte jag att ni kanske ville se det?
Är ni sugna på att se film ifrån dagens pass?

började som sagt med lite lösgörande eftersom han inte gått dom dagarna jag varit hos pappa, Han blev super fin framåt slutet så då bestäme vi oss för att rida igenom kuren, vilket också gick riktigt bra! det är så roligt att rida kur, och Chippen älskar sin musik! han blir så taggad, och laddad så han vet inte var han ska ta vägen, så det ska bli roligt att visa upp sen.
 

Kür

Har just tränat på min kür de gick riktigt bra! :D


Visst är den underbar!

Ni som följt mig ett tag borde känna igen denna målningen! Den vann jag, och jag så himla glad för den, den är en handmålad bild av Chippen och jag tycker man ser så tydligt att det är han! Den hänger i mitt rum så man absolut inte missar den, visst är den fin?


Fredag

Idag är det Fredag! älskar fredagar, haha..
Fast nu på förmiddagen har jag städat,städat och städat mitt rum! satt upp lite tavlor på mina underbara kungar, och allmänt fixat. Ska snart åka ut till stallet! 
Tänkte skritta ut en tur på Daven som gick dressyr igår, riktigt fin var han! 
Chippen får antingen gå ett lättare pass i ridhuset, eller en uteritt har inte riktigt bestämt än, Ska även börja planera veckan för honom eftersom vi åker till Jönköping på torsdag..
 
Om mamma kör bort mig till stallet idag tar jag med kameran och klickar kort på det vi köpte i falsterbo, annars får det vänta lite för jag kan inte ta med kameran om jag kör själv, Lördagens starter på Derbyt kommer också dyka upp under kvällen, med bildbomber!! 

Ponny SM 2012

här kommer en lista på alla dom som anmält sig till Ponny SM iår! Jag tror jag har en säker plats redan men det vore såklart kul att höja kvalen ännu mer! Vi har inte skickat in men jag höjde ju kvalen i Derbyt lite, så jag hoppar upp två platser och hamnar alltså på en 20:onde plats, sen får vi se hur det går i jönköping! :)
Om jag skickar in mitt höjda snitt kommer jag hamna på 67,52 och ni ser ju där är en på 67,56 det är verkligen tätt! men jag kommer lägga mig precis under henne.



Svenskt Ponnyderby Fredag

Jag startade med Chippen först och Daven därefter. Vi red FEI Inledande
Och det var ganska tidiga starter så jag fick gå upp tidigt också, och jag brukar ha svårt för att äta och sådär när jag ska tävla tidigt, så dom tyckte jag skulle prova en energi dricka, för att få lite energi dock tänkte jag inte på att det innehöll koffein vilket jag inte tål, och speciellt inte om jag inte ätit något innan heller. 
Så när jag kom till Chippen och skulle hoppa upp på honom mådde jag SKIT! Jag mådde illa, spydde nästan, var yr och visste knappt var jag var.. Kunde inte börja rida förren typ 10 min innan jag skulle in på banan så Chippen var inte alls igång, och jag hade inte lösgjort honom.
 
På banan blev det ju katastof! en av det absolut värsta ritterna någonsin, jag mådde illa och orkade helt enkelt inte rida så Chippen fick göra allt och jag bara styrde runt, och knappt det..
När jag kom ut ifrån banan ville jag inte ens att resultatet skulle komma, jag orkade liksom ingenting..
Jag kom inte sist, men jag fick det värsta % jag någonsin fått med Chippen, knappt 60%, men det var bara att bita ihop och kämpa vidare..
 
Daven startade nästan sist i klassen, När jag skulle rida honom mådde jag lite bättre och jag kunde rida, Jag tyckte att Daven var himla fin på både framridingen och inne på banan! Jag fick ett fint tryck i honom på framridningen, och hade hela tiden stöd i tyglen så jag kunde göra alla rörelser..
 
Inne på banan var Daven överförväntan riktigt lugn! han tittade inte på mycket saker, och jag kände att han var ganska koncentrerad på mig :)
Travprogramet flöt på bra! inga större missar, i galoppen sen blir det svårt för både honom och mig eftersom jag blir lite osäker när allt inte sitter 100%, men jag var ändå nöjd! hade en stor miss som drog ner riktigt mycket. Annars fattade han rätt galopp i den enklabytena, Det jag missade var ett enkeltbyte där han fattade fel, och sen bröt han av i den förvända som är gånger 2 så det drog ner mycket..
Annars supernöjd! med honom vi fick nästan 63% med väldigt ojämna domare! mycket 8or i traven så kan inte annat än att vara nöjd :)
 
jag fick inga bilder ifrån den dagen, men jag tänkte visa er en annan bild som jag tror är ifrån lördagen med Daven som min vän julia tagit! 

Nya ryttaren? ;)

Igår när jag var och tränade följde Min lillasyter med till hästarna, hon är endast 6 år och har aldrig ridit innan, men igår fick hon hoppa upp på Chippen och skritta runt lite på honom samt trava ett varv! nya ryttaren? ;) 
Ni ser själv att hon inte är specielt stor på chippen! haha tur han är så himla snäll :)
 

Hem Idag

Idag är det Torsdag och idag ska jag även åka hem till mamma igen, Jag har faktiskt haft en riktigt rolig vecka, med kompisarna, syskonen & familjen.
Var hemma och tränade i Tisdags och Onsdags, Tog chippen båda gångerna eftersom att han ska åka till Jönköping om en vecka idag, och Helena nu är bortrest så får man passa på att ta så mycket tränings som det går. 
Uppdateringen kommer bli väldigt mycket bättre idag, eftersom jag har mer tillgång till bilder och sådär,samt att jag fått mycket bilder ifrån vänner som fotade oss på derbyt, och jag LOVAR att jag ska berätta mer om det! 
Så vänta er uppdatering idag :)
Är riktigt taggad, och ska faktiskt börja små pilla med en ny fräsh design som jag verkligen ska försöka göra till något riktigt bra, som jag sen kan ha ett tag! 
taggad på allt just nu! och riktigt taggad på att rida, har ju varit borta ifrån det 5 dagar :)
 
Här får ni en bild Ifrån gårdagens träning, 
Ser ni mitt nya gula schabrak? det är ett av köpen nere i falsterbo!

tävlingar framöver

många undrar om alla tävlingar är över nu, och svaret är nej! det är faktiskt två av dom roligaste tävlingarna som är kvar.
Förtsa är Jönköping om lite mer än en vecka, där kommer jag ta med mig Chippen. Och kanske kanske vi kommer debutera Kur, vem vet? ;) 
Min andra tävling är Ponny SM, som går uppe i karlstad, equality riders. Också en tävling jag ser fram emot väldigt mycket, och ska träffa många saknade vänner. 
Dit kommer jag också bara ta Chippen, Och då kommer ni säkert undra varför jag inte kommer ta med mig och tävla daven eftersom han är kvalad så är det för att jag inte känner att vi är redo. 
Jag vill inte ut och göra halvdåliga ritter hela tiden och få halvdåliga % och rent utsagt visa upp oss när vi inte är 100% redo.. 
Detta beslut har jag tagit tillsammans med min tränare, och ni behöver faktiskt inte fråga så mycket mer,för det är inget som hänt eller så utan det är vad vi tycker. 
Så så är läget, det dom tävlingarna jag är anmäld till, Men såklart är det Lag SM senare i vinter, och Elit serien där innan, samt kanske nån regional med Daven, men ni lär se!
bild sen jönköping förra året. Absolut en av det roligaste tävlingarna!

Träningar i veckan

På tisdag och onsdag ska jag åka hem för att träna! För att Helena ska åka utomlands sen får jag passa på att träna innan! Får se om hästarna har fått gå nått dressyrpass när jag kommer hem, annars blir det hård träning till Jönköping om 1 vecka snart!! Längtar redan efter att träffa alla vänner igen.


Mys i hamnen

Sitter och äter glass i hamnen just nu!


Hos pappa

Sitter just nu i solen hos pappa, hoppas på att få tillgång till dator snart så jag kan göra roligare inlägg till er!


Nytt i håruppsättnings lådan!

På fhs hittade vi detta uranygga hår nätet med bling i! Det blänker riktigt mycket i solen och kommer nog bli snyggt på tävlingarna! Och det håller även om håret mycket bättre än dom vanliga pärlnäten. Blev verkligen glad när jag hittade det.. Vad tycker ni om det?


Min lilla Prins

En fin bild på mig och lilla Daven som Frida tagit på oss. 
Har fler bilder ifrån ridpasset och ska göra tidsinställda med bildbomber! 

Onsdag

Varit på falsterbo hela dagen idag också, Super härligt.. har tittat på dressyren och lite hunting, samt gått runt på mässan och tittat. 
Men jag köpte faktiskt ingenting idag, mer än ett nytt skal till iphonen! Som alice och Bella bestämde. 
snyggt guldigt. 
Hm, Nu sitter jag hemma hos Alice och väntar på min vän kajsa och hennes mamma som ska komma och hämta mig, och köra mig hem, Ur snällt! annars hade jag inte kunnat stanna till idag. 
 
Får se om inte klockan blir för mycket kankse jag åker bort till stallet och skrittar ut en tur på Daven, Måste även hem och packa samt göra lite tidsinlägg till er. 
För imorgon åker jag till min pappa och ska vara där en vecka, alltså kommer hästarna få riktigt semester nu! Men jag kommer att åka hem och träna två dagar iallfall..
När jag kommer hem kommer det ett inlägg på allt vi köpte, Det blev faktiskt inte alls så mycket saker, bara lite nödvändiga saker. 

Falsterbo Horse Show

Förlåt för att jag inte uppdaterade er under dagen..
men jag hade fullt upp, jag och mamma gick och shoppade större delen av dagen, och kollade på dressyren.. Tyvärr gick det inte så bra för min kompis, men får hålla tummarna imorgon istället. 
Jag har iallfall hittat en hel del nere i falsterbo och jag kommer att visa allt för er senare. När jag kommer hem för just nu är jag hos Alice och ska sova här till imorgon så vi kan gå ännu en dag på falsterbo.
 
Hittade 3 schabrak, en pike och lite små saker! Får se vad jag hittar imorgon, jag känner inte jag var i så stort shopping behöv just nu då jag har det mesta jag behöver. 
Men lite får man väl allt hitta! 
 
Imorgon blir det bättre uppdatering, då ska vi mest gå runt och ha allmänt kul, haha ni kommer se ;)
Annars är det lungt,Hästarna idag var inget speciellt, jag åkte ut till chippen vid halv 9 imorse och skrittade ut en tur, daven vilade idag igen. 

Rosetterna jag fick med hem

Eftersom att vi ska till Falsterbo idag känner jag att jag inte kommer hinna skriva om alla starter idag, utan det får vänta till imorgon kväll, iallfall tänkte jag avslöja lite mer.. Ni ser ju på bilden jag blev på lördagen 7de placerad på 66,7% i FEI lag, och på söndagen blev jag placerad 3a på nästan 65% 1 poäng ifrån tvåan. Också den FEI lag. Båda rosetterna knep jag tillsammans med Chippen!! Och jag kan fortfarande inte förstå att jag blev 3a, då jag är otroligt missnöjd med den ritten. Men klart man blir glad ändå!


Godmorgon

Idag är jag uppe tidigt igen!! Men det är för att jag och mamma ska vidare ner mot Falsterbo idag, det ska bli så himla roligt. Jag var redan varit uppe en halv timme, och nu ska jag göra mig iordning och ta mig bort till stallet för att skritta ut en tur på Chippen. När jag kommer hem måste jag vara effektiv så vi kan komma iväg så fort som möjligt. Jag kommer såklart att uppdatera er med mobil inlägg direkt ifrån plats! Idag ska vi komma på ponny kuren då det är många vänner som rider iår!


lite bilder ifrån helgen!

Här kommer lite av alla bilder jag knäppte i helgen! 
många är på mina vänner, men även på andra fina ekipage
min vän Bella och fina magic som vann hela Derbyt! stort grattis till henne<3
 

Helgens resultat

Helgen har varit lite upp och ned! kommer berätta mer om det.. 
Men för att ni ska få veta lite, så kan jag säga att jag kom hem med 2 rosetter!
en bild min fina vän julia tog på oss i helgen! hoppas på fler bilder så lovar jag er att ladda upp dom :) 

Vinnaren av finn 5 fel!

Denna gången var det Isa som listade ut alla felen! 
http://isabellellinor.blogg.se/
 
1.Märket på sadeln.
2.Din toffs.
3.Skuggan från en stolpe i hagen.
4.Aachenremmen är tillsnyggad och spännet är borta.
5.Skuggan från ena hoven är borta

Wie

Blogg.se appen funkar igen, så blir det lättare att uppdatera er!


Gästinlägg

Alice frågade mig och jag ville göra ett gästbloggsinlägg på hennes blogg, och ett på mitt nu när vi är iväg på derbyt och har svårare med uppdateringen.. Så här kommer det :)

Hej alla! Jag heter Alice Sjöstedt och är snart 14 år. Jag har en 16 årig d-ponny importerad från Holland vid namn Cracker Jack som jag har ägt i snart 10 månader. Innan han kom till mig har Josefine Ivarsson-Mårtensson haft honom och innan dess Johanna Due Boije. Tillsammans tävlade de bland annat SM, EM och NM och vart mycket framgångsrika bägge två.

Vi köpte Jack som en läromästare, och det har han verkligen varit! Jag har tidigare haft en c-ponny som jag lärde mig mycket på (tävlade upp till LA:1 regionalt ungefär), men Jack har lärt mig nästan allt eftersom att han är som en liten storhäst att rida. Vi rider nu på nationell nivå, alltså FEI programmen precis som Julia, med placeringar och så vidare på vägen. Till och med har vi lyckats kvala in till SM 2012, men måste höja procenten för en garanterad plats.

Jag är även med i ett projekt som heter Talang Skåne där 12 ungdomar på ponnies och 10 young rider ryttare får coaching och träning utav Maria Carlson, Ditte Egholm Nielsen och Sonny Elfvin. Det är även avsuttna träffar med bra föreläsningar osv. Ett riktigt bra projekt som har både lärt mig mycket, men samtidigt gett mig mycket nya vänner inom sporten.

Jag känner Julia genom alla tävlingar vi varit på och hon är en underbar person med extremt fina ponnies! Hennes blogg är också superbra. Om ni vill följa min resa mot toppen tillsammans med Jack så klicka in på min blogg www.crackerjack.blogg.se och stötta oss hela vägen. Vi hörs där!

Finn fem Fel

Ni vet reglerna! 
finn 5 fel, har gjort lite kluriga också, men annars känns det så himla lätt! 
Den första som listar ut alla fel vinner såklart en länk :)

bildminne

Här kommer lite bilder ifrån Svenskt ponny derby ifrån 2011!
Gud vad roligt vi hade, och jag hoppas att det blir minst lika roligt detta året, Hmm hoppas inte mina fina vänner dödar mig för dessa bilderna ;)
Min fina vän Vendela och Waco! på ungadressyrryttare.blogg.se
Hahah men gulligt vendelaaaaa!

starttiderna

Här är starttiderna inför helgen! 
Jag är verkligen super glad att jag inte fått första start liksom halv 8, men jag som inte direkt är någon morgonmänniska tycker att min första start är tidig, jaja det är inget att klaga på och lägga energi på! Nu kör vi :D
 
Fredag FEI inl:
Chippen: 08,45
Daven: 12.35
 
Lördag: FEI Lag:
Chippen: 08,52
Daven: 12,50
 
Bra med tidiga starter är att jag sen har hela dagen framför mig att titta och fota vänner, samt bara chilla runt och ha allmänt roligt! och extra lång tid att pyssla om hästarna. 

Bilder på Chippen

Jag är ju så himla seg med att lägga ut bilder, så nu får ni en bildbomb på Chippen! sen ska jag sätta mig ner och fundera ut tidsinställda inlägg som kommer att dyka upp när jag är iväg i helgen..
Bilderna är nån månad gamla men jag glömmer ju alltid att lägga upp dom!
har ni någon favorit? 

sånt gör min dag!

Ni ska bara veta hur bra ni bloggläsare är!
när man får in såna här kommentarer kan det förändra så himla mycket, jag blev så himla glad när jag fick se denna kommentaren och det peppar verkligen en till att fortsätta kämpa, både med hästarna och bloggen.
Tack bästa ni! 

Bilder

Frida tog lite bilder på mig och Daven sist vi tränade i Torsdags! det blev en hel del fina bilder :) 
Vill ni ha bildbomber?

RSS 2.0