Ny design!

har nu bytt design! känns skönt att bli av med den gamla fast att jag faktiskt fortfarande var rätt nöjd med den! bara att bilden på Chippen förstörde lite då, men jag ville ändå ha med honom.. 
Jag ville byta design till en lite mer vintrig design, jag vet inte om jag lyckas så jätte bra med denna då jag varken vet om jag är nöjd eller inte, så därför får ni hjälpa mig! 
 
Tycker ni jag lyckats med designen? eller ska jag göra ett nytt försökt? eller helt enkelt ha kvar den gamla? 
vad tycker ni?

Godmorgon!

Nu ska jag bort till stallet och rida mina hästar! Tänkte ta stallet lite snabbt idag, Chippen för en mysig uteritt och daven får gå dressyr. När jag kommer hem tänkte jag att jag skulle sätta mig ner och göra en helt ny look till bloggen! Lite som en ny uppstart! Jag har verkligen fått upp bloggandet nu och samtidigt som jag har en blogg med Frida känns det ändå bra att ha en blogg vid sidan om! Denna bloggen kommer mesta dels att handla om höstar såklart! Men jag tänkte även att för er som inte läsare vår andra blogg kommer jag skriva lite mer om min vardag än vad jag gjort innan. Dock kommer såklart inläggen att variera ifrån blogg till blogg. Men jag saknar att skriva och uppdatera om
Hästarna!


Mölle vinter 2012


Underbara Sommar

Sm 2012, vilka otroliga minnen! saknar det något otroligt mycket. ♥
Mer bilder får ni imorgon! :)

Heldag i stallet

Hej goinar! 
Idag har jag varit i stallet exakt hela dagen, vi skulle tillsammans med alla andra som står i stallet städa och göra julfint! vi åkte till stallet vid halv 11 idag, och kom hem för ett litet tag sen..

Vi tvättade boxarna,städare fönster,sopade,dammade av, och rensade ut, Samtidigt passade jag på att klippa Daven för andra gånger iår, mycket päls som åkte av, Han blir så fin när han är klippt.
Sen tog jag och Minna och red ut en tur i skogen och pulsade i snön på fälten riktigt mysigt var det.
bild ifrån förra året på min lille ponny

Blogga,blogga,blogga

Hej alla ni som fortfarande tittar in här på bloggen! galet vad bra ni är, och att det fortfarande är så otroligt många som läser. 
Har haft sjukt mycket i skolan nu på senaste tiden, men jag känner att jag börjar sakna bloggen och att skriva lite om hästara ibland, och jag känner att man behöver ju inte alltid bara skriva om hästarna.
 
Det går riktigt bra och framåt med båda ponnyerna och jag tänkte skriva ett långt inlägg om var och en av dem så ni kommer med igen hur långt vi kommit, har Ju även varit uppe i stockholm nu också på horse Showen! och har så otroligt mycket att visa därifrån för er. Så håll koll! lovar mer uppdatering nu framöver..
Lag SM 2012! Brons saknar det nåt otroligt

RSS 2.0