fråga om Daven

Har återigen fått in frågor om att folk undrar ifall daven fortfarande är kvar eller om han är såld osv. 
Så tänkte ta upp det lite så ni vet hur läget är. 
 
Jag rider i stort sätt inte alls Daven längre, tiden finns bara inte, tyvärr, Nu när Celle är i full träning, Jag hade otroligt myket i skolan och någonstans måste man få tid att hinna träffa kompisar och göra lite annat. 
Jag älskar att rida Daven han är så rolig att rida och när man får rätt på alla knappar är han grym. Jag red honom ett tag ganska mycket och vi startade till och med en tävling, en FEI mästerskap nationellt, i slutet av mars. vi fick ihop 65%, men det var lite dumt beslut från oss då både jag och han var ringrostiga och jag tror vi skulle behövt börja, och komma in i det med någon lättare klass. Jag hade inte Tävlat honom sen Jönköping förra året alltså i juli 2014, och han hade varit ute på en lätt tävling i september med minna, annars hade han heller inte varit ute sen juli 2014, Så är otroligt nöjd trots det. 
 
Men jag känner att jag är för lång, och det har jag gjort ett tag,då det blir obalans för oss båda, och jag tycker inte det är rätt mot Daven. plus att min tid som krävts till skolan har gjort att man fått sitta på nätter och plugga för att ens hinna med Celle,  Så han rids nu av Helena som vanligt och en annan tjej i stallet,
och hon rider fint och mjukt och rider uppe i toppen inom ponnydressyren med sin häst. så bättre kan det väl inte bli. Är otroligt tacksam för detta, och dem ser riktigt bra ut som ekipage. Så jag nöjer mig med att kela och gosa med lilla ponnyn!
Försäljningen sen vill jag inte gå in på för mycket det hålls utanför bloggen. Men han är inte såld som ni förstår, intresse finns, och jag hoppas hoppas att han snart kan gå vidare till en liten tjej så dem kan ut och glänsa tillsammans. Mer än så vill jag inte gå in på detta, och jag vet inte heller hur mycket mer uppdatering jag kommer göra om Daven då jag inte riktigt har det ansvaret för honom längre. 
Utan 100 förtroende till dem som sköter om Daven mest just nu och stor tacksamhet! 
 

RSS 2.0