Träning

Igår hade jag ett riktigt hårt pass på Helena på Celle, och han kändes så himla fin! han är som en annan häst nu när han kommit igång, och man bara hoppas att det håller sig såhär nu så vi kan ut och tävla och börja visa upp oss. Vi jobbade mycket med rakrikningen och bytena, och sen jobbade vi lite med traven att han ska kunna lätta mer från handen och inte ligga på så himla mycket hela tiden. 
Jag måste ta med kameran snart när jag rider, så ni får se bilder och film på honom. 
 
Hur läget annars ser ut, jo det är väl bra. Nu har det börjat bli lite mindre i skolan, Jag har gjort mina sista stora prov, så jag har bara ett prov kvar den 9onde juni. Matte nationella fick vi också tillbaka igår och jag har verkligen varit så sjukt nervös inför det. Men jag var en av de få som karade det i klassen, det var jag och 4a till ungefär!! åh vilken lättnad. Och jag klarade till och med A uppgifter hahah. 
Idag är jag helt ledig, alltså blir det långhelg för mig, jag har ingen lektion idag. Vilket var hur skönt som helst. 
 

Jag vill och jag ska

Jag vet inte hur många gånger det har hänt nu att jag säger jag ska blogga och så gör jag det några dagar och sen blir det tyst igen, jag förstår att det måste vara riktigt jobbigt att läsa det. 
Men blogga är något jag verkligen vill, jag vill dela med mig av bilder, framgångar och motgångar. Men Sen finns det ju då skolan som är ett stort hinder för det. 
 
Därför har jag nu tänkt sätta en gräns, då jag vet att jag inte kommer kunna blogga alls dem två kommande veckorna. Men efter det har jag lovat mig själv att jag ska ta tag i det ordentligt! jag har massor av inspiration, jag sugen på att skriva. 
Därför alla ni underbara läsare som fortfarande kollar in, jag lovar er att inom loppet av två veckor så KOMMER jag med all säkerhet att börja blogga igen.Jag hoppas att ni inte helt och hållet har tappat suget för att det varit upp och ned här ett tag nu. Men det är ju också för att läget med Celle har varit så oklart.
 
Nu har vi iallafall kommit igång, vi har tränat några gånger och peppar peppar, så känns han super bra! jag är otroligt noga med honom nu, hur han ska skötas och ridas så jag har en bestämd plan hela tiden som följs, vill inte riskera något pga slarv eller för lite tid. 
 
Tänkte också bara så ni får en överblick av mina kommande veckor skriva hur dem kommer se ut. 
Vecka 20:
Tisdag: Prov i idrott 
Onsdag: nationella prov i Engelska + muntligt prov i Samhälle 
Torsdag-Söndag: Hem till pappa och plugga matte 
 
Vecka 21:
Måndag: Muntligt prov i Svenska 
Tisdag: Nationella prov i Matte 
Onsdag: Prov i psykologi
Torsdag: Danska inlämningar 
Fredag: Nationella prov i Engelska 
 
Det är dem två värsta veckorna, vecka 21 vet jag knappt hur jag ens ska ta mig igenom haha. Men sen utöver det har vi inte lika jobbigt, bara prov i Danska, Sociologi, & Samhälle kvar. 
Hur ser era veckor ut nu innan sommarlovet? 
 

RSS 2.0