Kommer

Många undrar om jag inte ska skriva och lägga upp bilder ifrån janbrink träningen, och jo det ska jag göra! men det är bara min tid som är problemet, har så himla mycket att göra idag också innan dom stora nationella tävlingarna, men jag ska försöka hinna med att göra några tidsinställda inlägg ikväll och sen kommer det lite live uppdatering under helgen med resultat och annat.
'
Sen har jag också fått frågor om jag ska åka iväg på detta meeting, och om jag förstår det rätt så undrar ni om jag ska stå uppstallad med mina ponnyer på tävlingens platsen.
Och nej det ska jag inte, jag bor väldigt nära faktiskt! högt 5-7 min med bil. 
Väldigt skönt när man bor så där nära, och så mycket bättre det är för hästarna att slippa åka iväg och så uppstallade där det är fullt med människor och massa ljud hela tiden.
'
Men annars har jag en del att visa och berätta för det, har lite inlägg i bakhuvudet som jag ska skriva när jag har mer tid för det! och bilder att visa er.
Är också väldigt taggad på att klura ihop en ny design med alla bilder ifrån fotodagen, men jag ska bara få tid till att kunna göra det. Design tar ju ett tag och man vill ju såklart ha det så bra som möjligt, och jag har inte den tiden till att hinna med det just nu, så det får komma när jag har det lite lungt igen.

Kommentarer
Postat av: Julia

Spännande!

2012-04-06 @ 15:23:59
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag ville jätte gärna höra om träningen! Sen måste jag säga att jag älskar dina hästars typ om häst. Så vackra att se på och smäckra! :)

2012-04-07 @ 17:56:16
URL: http://fannysomryttare.blogg.se/
Postat av: ylva

ska bli kul att se bilderna sen! :)

2012-04-08 @ 19:32:39
URL: http://ponnyflickornas.blogg.se/
Postat av: evelina

jätte fin blogg!:) följa varann via bloglovin?:)

2012-04-09 @ 19:36:37
URL: http://poniiriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0