Jonny Be Good

Jonny Be Good f.99, med helt okänd stam, Han är 145 cm hög, men bär upp ryttare kanon. Han är en underbar kille med ett hjärta av guld! Han kommer ifrån början ifrån Norrland, och blev inriden som 7åring .
Han har varit i min ägo i 3 år. Chippen som han kallas, är somsagt en underbar ponny som har tagit mig ifrån botten till toppen på mindre än ett år, Vi började vår karriär med att efter 2 veckor starta en LC, LB och vi segrade på runt 69%, Vi gick då över och började tävla LA och lika så bra gick det där, vi har alltså höjt oss väldigt fort i klasserna, och är nu uppe och slåss i den absolut högsta eliten i Sverige, vi har många vinster och placeringar på nationell nivå på dryga 70% och vi har deltagit i SM 2011,2012 och det blir även nu 2013. Vi tog även Lag-SM bronset 2012 med Åsbo RF. och på SM 2012 kom vi till A-finalen där vi placerade oss som 8a i küren.
Chippen har utvecklats något otroligt på dessa år jag har haft honom.
Med hjälp av tränare har vi gjort hans trav väldigt flashig, och han har fin gång!  Chippen har väldigt lätt för att lära och kan allt som en storhäst kan, Piaff,Passage, och galopp pirutter!
Chippen är absolut min bästa vän, han är så personlig och förstår sig verkligen på en! med honom kan man göra allt, ut i skogen och ha race, bada i havet, ut och rida barbacka eller varför inte hoppa?
Alla som känner eller har träffat chippen säger samma sak, han har så mycket personlighet och han är så självsäker på sin sak, så inget kan komma i hans sväg. 
Och det bästa han vet är att vara ute och tävla och få visa upp sig, Mycker mer av honom kommer ni med all säkerhet märka i bloggen.
 
 
Trackback
RSS 2.0