Jonas Tornell

Idag var vi iväg hos Jonas Tornell med daven, han är en otroligt känd veterinär som finns till på dom absolut högsta tävlingarna runt om i sverige men även i europa/världen, han har varit på OS flera gånger och ska även dit iår!
'
Varför vi var där var för att daven skulle vaccineras men han skulle också gå igenom hela honom, med böjprov och ja ni vet! bara en sådär koll, så man ser att allt är okej..
Sånt vi brukar göra varje år, och inför stora tävlingar, Nu var det då Daven tur eftersom att vi inte varit iväg med honom och jag har haft honom nu 7 månader, han har tränat hårt, och tävlat mycket..
'
Men Jonas gick igenom hela honom, vi gjorde böjprov och sprang och sådär, daven var HUR fin som helst!!
Jonas sa även att han nästan aldrig sätt en häst springa så fint, och röra sig så bra på så hårt underlag, Han sa att han var en riktigt studsboll/gummiboll i sina rörelser.
Blev så himla glad av att höra det! Så nu känns det hur SKÖNT som helst, Daven var alltså hur fin som helst, där var ingenting som gick att anmärka :D
'
Han blev även imponerad av hans gång och rörelse på den lilla hårda och äckliga longervolten, han sa att det är inte många som klara gå där utan att visa någonting, eller tycker det är hårt.
'
Så jag är riktigt glad nu! nu ska han få det lungt 3 dagar och sen ska vi börja träna för fullt igen :)
sockertoppen ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska du starta daven på SM?:)

2012-06-18 @ 17:55:33
Postat av: Alva

Så roligt! Vi var ju också där med min häst. För henne gick det inte lika bra. En lös benbit i vänster bak kota och kotledsinflammation i höger fram och höger bak av överbelastning. Men han tyckte att Loppan också var hur fin som helst och när hon sprang på det mjuka så såg man alla hennes kvalitéer trots att hon inte var ren. Lycka till med Daven! :)

2012-06-19 @ 09:17:48
URL: http://livelysunflower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0