stallet idag

åkte till stallet idag vid ungefär kl 6, skulle rida ut en tur på Daven men eftersom vi har så stora problem med att han går och spänner sig och är på tårna konstant i skogen sa helena att jag skulle prova att sätta på gramanen,bara som ett extra stöd, skulle egentligen inte hålla någonting i den utan bara för hans trygghet.
Och tro det eller ej men ponnyn har aldrig varit så lugn i skogen innan, han gick i komfortsonen hela tiden och faktiskt njöt av turen.
Efter ridturen så fick han komma in i boxen och han var så nöjd och avslappnad efter passet så han ställde sig i en hörna och sov under hela tiden jag red chippen.
Vi tror absolut att gramanen är något dom använt på honom i tyskland för han beteede sig verkligen som att han var van vid den. Kommer absolut fortsätta att ha gramanen på men BARA i skogen, för både hans och min skull. Jag behöver ju inte ens hålla i den..
'
Chippson fick ett joggingpass i ridhuset, lösgörande och mycket öppnor,slutor,serpentiner, jobbade honom låg men kvick i galoppen och han stor trivdes, gick och frustade hela tiden!
Imorgon blir det hård träning!

Kommentarer
Postat av: Anonym

EN VARNING TILL ALLA HÄSTÄGARE!!



I nordvästra Skåne finns en efterlyst VIT AUDI A4 med en silverfärgad framskärm på vänster sida regnr CBJ 094 från Litauen och en skåpbil som är en stor VIT CITROEN JUMPER -2000 med regnr RMB 545 (svensk registrerad)



Detta är hästtjuvar och måste STOPPAS!!!



Igår natt (söndag 3/6) befann de sig i Perstorp och idag har de varit sedda i Åstorp.



Håll stenkoll på era hästar!!! Dela och sprid detta vidare så fort som möjligt!!!

2012-06-04 @ 22:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0