Jönköpings Fältrittklubb

Det var en läsare som ville ha en liten sammanfatting av hur anläggningen i Jönköping är, så varför inte! det är kanske fler av er som vill veta det. 
Delar upp det i lite olika grupper så är det lättare att skilja dom åt, Anläggningen, Stallarna, Mat, och personal.
 
Anläggningen: En super stor och fin anläggning, precis brevid stan så det är super praktiskt om man ska in och äta eller så nere i Jönköping, Anläggninge har 3 ridhus, två stora och ett litet och sen finns där en stor utebana en bit bort, så det finns gått om plats att rida fram på, ibland kunde det vara lite jobbigt att rida fram med alla B-ponnyer men det var eftersom dom hade tre banor igång samtidigt så det är klart att det blir lite ont om plats.
Bra underlag överallt på banorna, dock är utebanans underlag något stenigt men jag klagar inte på det för jag tycker det är absolut okej! även där gott om plats, och det ligger lite borta ifrån allt annat så det är lugnt och skönt och stor framridning med tävlingsbanan alldeles intill. 
Något som är minus är just transportvägarna, att det är så himla långt till alla ställen, skulle man rida i ridhuset så var man tvungen att rida fram i ett ridhus långt ifrån där man skulle tävla så man var verkligen tvungen att passa tiden och gå i tid. Därför dom hade inga funktionärer som höll koll på tiden. 
 
Stallarna:Det som jag gillar absolut bäst med jönköping är deras stallar, det är permanenta boxar, stora och bra luft där inne, hästarna står super bra och, speciellt om man står i storthäst stallet där boxarna är extra stora, vi gjorde det förra året, men iår kunde vi tyvärr inte stå där för det var fullt och jag hade som krav att han hästarna brevid varandra,annars hade jag fått plats där inne. 
Där finns även så man kan binda upp och göra iordning och även spolspiltor. 
 
Mat: stor caféteria med massor med god mat, dom hade alltid mycket att erbjuda och kunde fixa nästan vad som helst om man önskade något speciellt, så det var jätte bra! vi kom väldigt sent en dag och allt var ner packat men vi kunde endå få lite mat i oss. Stor och rymlig är den! precis som hela anläggningen stort och fint. 
 
Personalen/funktionärerna: även dom super trevliga, och hjälpsamma, tävlingsledaren kom ut i vårt stall varje dag och pratade med oss och hörde att vi hade det bra, eller om det fanns något speciellt dom kunde hjälpa till med, så det var verkligen toppen, dom fanns alltid där och oavsätt om det blev lite fel eller problem så var dom endå trevliga. 
 
Så sammafattningsvis så är det en av mina favorit tävlingsplatser, jag älskar jönköping tävlingarna och ser varje år fram emot en ny hööks summer dressage cup meeting i Jönköping! 
jönköping förra året!

Kommentarer
Postat av: cajsa

Lät helt underbart! Hoppas jag kan tävla de klasserna nästa år! ;) ♥★

2013-08-06 @ 14:27:51
URL: http://cmdressyr.blogg.se
Postat av: Evelinn Åkerman - Satsande juniorryttare

http://enewe.blogg.se/2013/august/dressyrbloggar.html#comments

2013-08-06 @ 14:52:15
URL: http://enewe.blogg.se/
Postat av: Evelinn Åkerman - Satsande juniorryttare

http://enewe.blogg.se/2013/august/dressyrbloggar.html#comments

2013-08-06 @ 14:52:22
URL: http://enewe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0