Tysklands resan del 3

När vi lämnade Davenport och skulle åka vidare till nästa ponny var det en otroligt lång resa, jag tror vi åkte minst 4 timmar. Så vi var tvugna att stanna mycket på vägen.
När vi sen kom fram var det mörkt ute och det regnade och var inte alls varmt ute, vi kom till ett stort område med ridhus och stallar och det verkade helt öde och nerlagt, inte ett enda ljus tänt någonstans.
 
Men vi hittade tillslut och där stod en 7årig super söt valack, han var inte så hög D ponny utan rätt liten och nätt i modellen, Ägaren till ponnyn hade gjort honom iordning för tjejen som skulle rida och visa honom kom inte! 
Vi väntade ett tag men hon döck aldrig upp så tillslut sa Helena att hon kunde börja rida direkt..
Det såg jätte fint ut, och när jag sen hoppade upp och red gick det också kanon bra! 
Han var verkligen så fint riden och så stadig och kunde alla rörelser, man får ju ändå tänka på att han bara var 7år men det märkte man inte alls. 
 
Det vi reagerade mest på var att han nästan var omöjligt att böja till vänter, han var nästan helt låst i den sidan så man fick verkligen ta tag och klacka till honom för att han skulle svänga och gå in i öppnor och slutor, det blev vi lite fundersamma över. 
Men annars en super trevlig kille, Jag älskar hans svarta färg! tyvärr var vi inte så imponerade av honom när vi åkte där ifrån, dels för vi ville ha lite mer gångarter, och sen den "låsningen" i vänstersidan. 
Det var även samma ägare som hade Castenrayseweg's Lars till salu, en helt otrolig ponny Född 02 ! Jag ska länka en film som finns ute på Youtube på honom. Riktigt riktigt fin ponny!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0