1 år!

Oj har ju helt glömt att säga att exakt precis på dagen idag, så har jag haft Juliawesen.blogg.se ett helt år! det har varit ett rätt så ojämt år, men det är mycket mitt fel, jag har haft pauser lite då och då, dålig uppdatering, och allämnt tråkig ifrån min sida! Men nu ska jag göra allt för att ändra på det. 
Jag hoppas ni alla vill fortsätta följa min utveckling och framgång via bloggen, så lovar jag er att jag ska uppdatera, med intressanta inlägg! 
 
Jag har en fråga som jag är rätt intressant och rolig, som jag gärna skulle vilja att ni svarade på, Hur hittade ni hit? / Har någon av er följt juliawesen sen uppstarten för ett år sen?
 
Jag är även öppen för alla förlsag på inlägg, texter och annat som gör bloggen mer intressant och läsvärd, allt för att mina läsare ska trivas och tycka om att gå in på bloggen. Sen när snön försvinner är det dags för vårfotografering, och ny design och lite annat. 
Samt att jag har en tävling på G! sneeeaakpeak, mer får ni veta sen.
Nu kör vi! Det är ni som gör det möjligt för mig, det är tack vare er bloggen växer
Därför för ni också riktigt gamla bilder
 
 

Kommentarer
Postat av: matilda

oj, vad ett år har gått fort. Din blogg har bara blivit bättre och bättre. Det har varit jättekul att följa dig och dina ponnysar. se vilka framsteg ni har gjort och vilken förändring det har blivit.
Hur jag hitta hit? Jo det var så här, eftersom jag går på samma skola som maja holqvist så fick jag syn på er blogg. Hon länka till den bloggen som ni hade tillsammans på facebook. Sen har har jag bara fortsatt att följa dig på dina bloggar, och alla dina bloggar har varit jättebra och läsvärda, men jag måste säga att denna bloggen är bäst:)
Fortsätt så här som du gör, och lycka till med dina ponnysar i framtiden :D

2013-02-24 @ 16:09:52
Postat av: ida

Jag hittade hit för ganska längesedan genom en annan blogg, Sodressage.se (minns inte riktigt om det var så bloggen hette) tipsade om din blogg om jag minns rätt! Sedan dess har jag följt dig :)
Jag skulle tycka det vore kul om du kunde uppdatera mer om dina träningar med båda hästarna, vad ni jobbat med, hur det gått, vad ni borde jobba mer på, vad som är bra osv, ja du förstår hur jag menar! Utförliga träningsinlägg helt enkelt, med mycket filmer :)

2013-02-24 @ 17:31:48
URL: http://idalundell.blogg.se
Postat av: Minna

Jag började ju följa dig när du hade blogg med Maja, dressagepony. Sen när du hade med Frida och kom tillsist hit. ;) Och ja, jag har ju följt sedan uppstarten.
:)

2013-02-24 @ 18:11:58
URL: http://goldendressagepony.blogg.se
Postat av: Cathie

Tiden går fort.. :)

2013-02-25 @ 09:09:26
URL: http://cathie.se
Postat av: Camilla

Hittade hit nu när du låg ute på bloggar att synas!! Men jätte fin blogg har du =)

2013-02-25 @ 09:40:08
URL: http://bbqridtravare.blogg.se
Postat av: Sandra

Hittade hit genom en annan blogg för några veckor sedan. Tycker att du skriver väldigt bra och intressanta inlägg samtidigt som du rider jäkligt bra, det gör din blogg väldigt läsvärd!

2013-02-25 @ 20:13:33
URL: http://aylen.blogg.se
Postat av: Mimmi

Matilda Hassner är en av mina bästa vänner, och som jag har förstått det är ni kusiner (?) :) Isabelle länkade hit har jag för mig! Så då kollade jag och bloggen är super! :D

2013-02-25 @ 21:13:42
URL: http://madeleinethomson.blogg.se
Postat av: isasriddagbok.blogg.se

Haha, Mimmi, vi är syslingar, men nästan rätt :)

jag har följt dig sen dressageteam(?) eller åt :)

2013-02-25 @ 22:24:43
URL: http://isasriddagbok.blogg.se/
Postat av: Louise

Hittade hit idag för en tjej hade tipsat om din blogg på sin blogg! :)

2013-02-26 @ 13:28:07
URL: http://teamponnybrudarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0