dålig uppdatering!

ursäktar för den dåliga uppdateringen idag, men jag har haft så mycket att göra hela dagen! Gick upp tidigt imorse och åkte bort till stallet för att rida Daven och mocka och sånt. Försökte uppdatera er ifrån mobilen men det gick inte.. Har sen försökt att uppdatera er ifrån telefonen hela dagen, men det funkar inte! så det är tyvärr därför det inte blivit någon uppdatering.
Senare sen på kvällen åkte jag bort igen för att rida Chippen, vi tog en barbacka tur med lite bus i ridhuset, för att han gått hårt nu och sen ska han träna imorgon och på måndag. han är så rolig, och duktig! lyssnar på alla komandon som skritt,trav och galopp, och man kan göra konster på honom race i fullfart han är lika snäll för det. Han är verkligen speciell den ponnyn. 
Imorgon blir det somsagt träning, tar nog med mig kameran, för att vi ska ta nya bilder på Chippen, samt filma honom inför en ny försäljningsvideo. 
bild ifrån Jan Brink träningen

Kommentarer
Postat av: elin

Ni är så fina tillsammans, vad fräckt att träna för Jan Brink!

2013-02-23 @ 23:15:40
Postat av: Wilma & Emma

Just nu har vi dagens blogg där man vinner en länk inför flera hundra läsare/dag! Desto fler som deltar, desto fler vinnare blir det! Va jättegärna med, http://ziro.blogg.se/2013/february/dagens-blogg.html, Kram! :D

2013-02-24 @ 16:44:18
URL: http://ziro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0