nu är den årliga kollen över!

Idag var vi iväg hos Jonas Tornell med Chippen för att kolla honom som vi gör varje år innan alla tävlingar drar igång helt för att se att han är bra och att där inte är något med honom, speciellt nu också eftersom han är tillsalu.. Mycket bra att kolla sina hästar minst en gång om året, då kan man känna sig säker när man rider och är ute på tävlingar att ens ponny eller häst inte går och har ont. 
Så vi var iallafall iväg med Chippen idag och det var otroligt mycket folk där idag och väntetiden var lång, men sist var det vår tur och han kände först igenom ryggen på honom och sen började vi, där fanns absolut INGENTING att anmärka på! han var super fin, och Jonas sa många gånger att det var en mycket fräsh och sund häst detta.
Så himla roligt, och man känner sig så glad efteråt eftersom det innebär att man gör ett bra jobb med hästen, Så nu kan jag lugnt sätta igång inför tävlingsterminen. 
 
Så efter bara en 20 minuter var allt klart och vi kunde åka hem igen, Chippen var glad att han slapp sprutor och annat haha! Så idag vilade båda hästarna, Mamma var dock ute med daven lite i förmiddags så han fick röra på sig. Idag sänder jag även många tankar till min fina vän Alice! ♥
 
Hur brukar ni göra? brukar ni kolla era hästar regelbundet?
haha gillar dom fula knopparna jag låg inne med för ett år sen ;)

Kommentarer
Postat av: Alice

Tack älskling, älskar dig! <3

Svar: älskar dig! <3
Julia Wesén Cosmo

2013-02-13 @ 22:24:45
Postat av: Matilda

Varför sänder du dina tankar till Alice?..? Har de hänt henne och Jack något??

2013-02-14 @ 15:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0