Bästa Chippen gjorde det igen!

Grymt fin! super bra känsla på banan, inga större missar, vilket slutade med ännu en 5 plats på 67,7% 
En domare som hade oss som 2a på nästan 70%, en på 68 och en som dömde ner oss som vanligt på 65% 
Men imorgon taggar vi A Finalen! var 7de bäst bland alla starter/grupper!
finaste man kan hitta! min ögonsten ♥

Kommentarer
Postat av: Matilda Holmström

Det är tråkigt att du pratar om "neddömningar" när det egentligen inte alls skiljer så mycket mellan de olika domarna. Bättre om du skriver typ "Den domaren tyckte lite sämre om oss", eller "Och så var det en domare som höll oss lite lägre". Den dagen du blir neddömd av en domare på riktigt så vet du (till exempel 61 av två domare, 53 av den tredje, i nationell St Georges..) ;)

2013-07-20 @ 23:43:00
URL: http://matildaholmstrom.se
Postat av: Matilda Holmström

Och grattis måste jag ju säga också!

2013-07-20 @ 23:43:16
URL: http://matildaholmstrom.se
Postat av: Anonym

Men Mathilda- vem är du att rätta en ung ambitiös tjej? Vad vinner du på det? Om det handlar om 5 eller 10% är väl upp till den egna värderingen och upplevelsen! Du är så negativ!

2013-07-21 @ 08:11:46
Postat av: Matilda Holmström

Svar till Julia: Men det är ju tyvärr så sporten är :/ Men exemplet du gav mig. - Det är extremt och en äkta neddömning!! Så får det inte vara... Det är såna tillfällen man får vara glad att det förmodligen tas upp till diskussion efter tävlingsdagens slut. Inte för att det hjälper DÅ, men förhoppningsvis på tävlingar längre fram...

Och jag vill också att du ska veta att jag håller tummarna för er. Jag kollar slaviskt på equipe, och det ska bli kul att träffa dig i Jönköping, samt se dina ponnyer live.

Svar till Anonym: Nej, jag är faktiskt positiv. Det är negativt att kalla vanliga bedömningar för neddömningar. Det är ett ord som klingar väldigt negativt. Domare har olika smak, och de (fina) procenten Julia uppnådde fick hon trots en domare som verkar föredra andra ekipage. Och det ska hon ha en eloge för. Jag hoppas att Julia ser det så, och sedan anstränger sig för att rida ännu bättre så att alla domare kan sätta 70% på dem.

Jag brukar tänka att om man rider tillräckligt bra så kan domarna inte "döma ned en". Så, i mina ögon är det du (anonym) som är negativ och uppmuntrar fel saker. Men så brukar det ju också vara med dessa personer som inte ens kan ange sitt namn när de kommenterar.

2013-07-21 @ 11:04:16
URL: http://matildaholmstrom.se
Postat av: Malin

Härliga positiva Chippen och Julia, Han var sååå Fin igår, verkligen värd sina 68-69% Kram

2013-07-21 @ 11:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0