SM-Kvalet höjt!

Var ju ett tag sen jag fick reda på detta men har glömt att lägga ut det här på bloggen för det finns väl alltid någon som inte håller koll på alla nya regler som kommer till alltid. 
Men iallafall! SM kvalen för ponny är alltså höjda för iår, Egentligen kan jag ju inte säga att det gör någon större skilland då det är så hård konkuras på att få komma med så förra året kat D, låg kvalgränsen på runt 67%, alltså fanns det ingen chans att komma med om man hade kval på under 67% .
Kände ni till att Sm kvalen är höjda?
Det är alltså höjt till 65% istället för 64%

Kategori B: lägst 65,00% i minst två ritter i LA:2 eller högre, vid lägst nationell tävling.
Kategori C och D: lägst 65,00 procent i minst två ritter i FEI:s Lagtävlansprogram för ponnyryttare eller FEI:s Individuella Mästerskapsprogram för ponnyryttare, vid lägst nationell tävling.

Ryttare får starta med två ponnyer. I finalen får ryttare starta i högst två kategorier med en ponny i vardera kategori.

Maximalt antal startande i SM är 80 ekipage. Vid fler anmälningar än: kat. D 40 ekipage, kat. C 25 ekipage, kat. B 15 ekipage, görs uttagning efter uppnådd procent i medeltal av de två bästa kvalificerande ritterna oavsett svårighetsgrad. Procent från kvalificerande klasser och tävlingstillfälle skall anges i anmälan. 
Om maximalt antal anmälningar inte uppnås i en kategori fördelas dessa platser mellan de övriga kategorierna. Dock högst 40 starter i en kategori.

Fina killen på SM 2012, med en 8 plats i A-Finalen, Det blir att åka upp dit iår igen då dom fått SM för andra året irad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0