anläggningen

Lovade ju er att lägga upp lite bilder ifrån anläggningen, så jag tänkte göra det nu! 
Har tagit lite bilder uppe vid arenan och sen lite inne i stallarna, men det är svårt att få me allt eftersom det är enormt..
Men jag ska försöka berätta lite fort iallafall, för det är verkligen en upplevelse, När man först kom in fick man köra till den terminal man skulle ha hästen i, vilket i vårt fall var terminal B, sen fick man köra in till avlastningen, och lasta av allt. Väl inne vid boxarna har man precis som ett eget litet stall, varje box har en egen uppstallning där man kan ställa upp hästen, och så har man en stol där också, så det är väldigt lugnt. det finns väldigt många olika stall, så sen man kan gå ut i en lång gång och gå in till dom olika termialerna (stallarna) 
Där finns även spolspilta till varje stall, Arenan sen ligger i mitten av en stor travbana, så man måste gå runt halva travbanan för att komma in på dressyrbanorna.
 
Det är super fint, nästan lite för fint för att vara hästigt, så detta kommer helt klart bli en test för daven, för det är inte lite läskigt, med all rörelse runt om kring, men vi får se hur det går! jag var uppe och red en tur på honom på banan förut och det gick hur bra som helst, och han lugnade sig efter ett tag...
men oavsätt hur det går så har vi fått ett minne för livet, det känns verkligen mäktigt! 
 
Kan även tillägga att man blir filmad när man rider, och det visas på storkärm i alla stallarna,restaurangen och på lite andra små ställen runt om. Coolt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0